5 *zöld* karácsonyi ajándék beauty rajongóknak

Még mindig van számotokra néhány last minute ajándékötletünk, most a környezetbarátoknak mutatunk 5 olyan szépségápolási terméket, amely vagy naked, vagy csak minimális csomagolásban érkezik!

A Lush üzleteiben és webáruházában rengeteg csomagolásmentes kozmetikum közül választhattok, találtok pl. tusfürdőket, testradírokat, samponokat, testápolókat, egyéb fürdőtermékeket, ráádsul még sminkeket is!

Gondoljatok csak bele, mennyi felesleges vattapamacsot használunk el arctisztítás során. Ha viszont mosható korongokat választunk, máris sokkal kevesebb hulladékot termelünk. A Herbarting kínálatában babaruhák szabása után maradt anyagból készült párnaszetteket találtok, amiket egyszerű öblítő mosás után újra bátran használhattok.

Az Opala Botanicals kozmetikumok minimalista, felesleges műanyagot mellőző csomagolásban érkeznek, megfelelnek a fenntarthatóság elveinek, így szívből ajánlunk egy szuper szettet, amivel letudható egy háromlépéses arcápolási rutin.

Műanyagfésű helyett válasszatok (magyar) fából készült hajkefét vaddisznsörtékkel, amelyek kíméltesebben bánnak a hajjal.

A Greenway szójagyertyák fémmentes pamutkanóccal égnek, sokrétűen újrahasznosítható üvegben és isteni illattal érkeznek.

No Comments