Egy befelé fordulót máshogy kell szeretni …

Egy introvertált, magának való nőnek más igényei vannak, mint egy könnyen barátkozó, cserfes nőnek. Máshogy kell bánnod vele és máshogy kell szeretned őt.

Türelmesnek kell lenned vele. Az introvertáltak szeretik lassan és megfontoltan tenni a dolgukat. Ezt egyszerűen el kell fogadnod.

Egy ilyen lánynak időre van szüksége, hogy gondolkodjon, hogy feldolgozza és megértse az érzéseit. Ezt nem róhatod fel neki. Ha szereted, akkor meg kell adnod az időt számára.

Nyitnod kell felé, hogy felkeltsd az érdeklődését. Az introvertáltak imádják a mély beszélgetéseket. Ezt a lányt nem az időjárás és a hétvégi tervek érdeklik, hanem hogy mi inspirál, mi az álmod és milyen céljaid vannak.

Az introvertáltak szeretik a csendes kapcsolatokat. Úgy értem, nem szeretik a nyilvános posztokat az Instagramon, nincs szükségük arra, hogy a világ orra alá dörgöljék a boldogságukat. Sőt, ez meglehetősen frusztrálja őket.

Ha szereted, tedd azt lágyan és gondoskodón. Húzd egy félreeső helyre, ott csókold meg. Ha elalszik a kanapén, takard be. Reggel kedveskedj neki kávéval, ha fel akarod vidítani. Szeresd szenvedélyesen a saját kis otthonotokban.

Közben végig tartsd őt tiszteletben – a gondolkodását, az észjárását. Az introvertáltaknak elég kaotikus világ van a fejükben: mindent túlgondolnak, színes történeteket találnak ki, óriási távokat tesznek meg fejben.

És szeretik a nyugalmat!

Egy introvertált teljesen máshogy töltődik, mint egy társaságkedvelő. Ő szereti a csendes szobát, a társaságát inkább egy jó könyvvel osztja meg.

Szívesen barangol a városban vagy kortyol el egy kávét egymaga. Ha egyedül akar lenni, nem azt jelenti, hogy nem szeret. Egyszerűen így táplálja a lelkét.

Az introvertáltak egyébként ritkán beszélnek az érzéseikről, mert a szavak túl egyszerűek ahhoz, hogy ki tudják velük fejezni, mi van a lelkükben. Viszont, ha egy magának való lány az élete részévé tesz, akkor különleges vagy, hiszen az introvertáltaknak nagyon kicsi a baráti köre.

Ha törődik veled, kiemelt helyed van a szívében.

Ez biztos…

No Comments