Ezt kell megtanulnod 2020-ban a *csillagjegyed* szerint

Az új év a tanulásról és a fejlődésről is szól. Nézd meg, hogy a csillagjegyed szerint, mit kell megtanulnod ebben az évben.

Kos

Te egy rendkívül szenvedélyes ember vagy, akiben könnyen lobban lángra a harag. Ahelyett, hogy elnyomnád, csak hagyd égni – kis lánggal. Ne feledd, ha hagyod, hogy a haragod szépen lassan lecsillapodjon, közben uralkodsz a nyelved felett, akkor hamarosan megnyugszol és a körülötted lévők is sokkal jobban fognak tisztelni. Nem szabad elfojtani az érzéseket, de önfeledten tombolni sem!

Bika

Gyakran véled azt, hogy minél divatosabb és drágább holmikkal töltöd meg az életedet, annál inkább bizonyíthatod a világ számára, hogy érdemes csodálni. Ehelyett 2020-ban tárd fel a valódi értékeidet! Ne feledd, sokkal inkább szerethetővé válsz, ha kedves és együttérző vagy.

Ikrek

A kíváncsiság és a spontaneitás az oka, hogy annyira szeretnek. Mindenbe azonnal bele akarsz vágni, a várakozás pazarlás számodra. Mégis azt mondom, hogy az új évben legyen ez a mottód: a jó dolgokra megéri várni. A türelem egy olyan erény, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Rák

A szíved annyira tele van szeretettel, hogy mindenkinek adsz belőle, akit ismersz. Az új év azonban szólhatna inkább rólad, nem gondolod? Azt a szeretetet és együttérzést, amit eddig másoknak adtál, most fordítsd önmagadra, a lelkedre és a teremtőre. Hidd el, egy sokkal kiegyensúlyozottabb és intenzívebb év vár rád, ha így teszel.

Oroszlán

Az önbizalom nem egy rossz dolog, kivéve, ha túlzásba viszik. Ne felejtsd el, hogy a tökéletesség nem létezik. Alapvető fontosságú, hogy szeresd magadat, hogy büszke legyél magadra, ugyanakkor az alázat ismerete is.

Szűz

Mindig van terved. Mindig felkészült vagy. Ha azonban úgy alakul, hogy az irányítás kicsúszik a kezedből, rögtön bepánikolsz. 2020-ban lazíts egy kicsit a szorításon. Ne akarj mindent annyira az uralmad alá hajtani. Bízz abban, hogy a sors szeret téged és minden úgy alakul, ahogy neked a legjobb.

Mérleg

Azt akarod, hogy a dolgok mindig harmonikusan működjenek együtt, de a kaotikus világra nincs ráhatásod. Engedd meg magadnak a békét és pihenj! Nem kell minden elképzelésedhez erővel ragaszkodnod, hiszen a sors pontosan tudja, mire van szükséged és meg is adja neked.

Skorpió

Bár sokak számára úgy tűnhet, hogy mindenkit elutasítasz és szívesebben lennél inkább egyedül, ez nem feltétlenül igaz. Azért nem engeded be az embereket, mert nem tudod, bízhatsz-e bennük. Íme a feladatod 2020-ra: tudd, hogy nem vagy egyedül és merj bízni! A falaiddal azokat is kizárod, akik csak arra vágynak, hogy szerethessenek.

Nyilas

Amikor minden nehéznek tűnik, amikor agyonnyom a sok teher, könnyű lehet elfutni. De ne tedd! Igenis szállj szembe a nehézségekkel ahelyett, hogy elmenekülnél előlük. Minden fájdalomban ott rejlik a tanulás és a fejlődés lehetősége, ne hagyd hát elveszni.

Bak

Hiszel abban, hogy kemény munkával biztosan eléred a céljaidat. Néha azonban hajlamos vagy belefeledkezni a munkába és veszni hagyni a pillanatot. Az új évben tartsd szem előtt, hogy a boldogság nem a teljesítménytől függ.

Vízöntő

Mindent tudni akarsz. Arra törekszel, hogy megértsd a világ működését, így téve jobbá a dolgokat magad körül. A tudás jó dolog, de te néha hajlamos vagy túlzásba vinni: addig nem vagy képes pihenni, míg nem ismered az adott helyzet minden egyes aspektusát. Ez kimerítő és frusztráló lehet. 2020-ra a tanácsom: nem kell mindent tudnod! Tanuld meg, hogyan hozhatod ki magadból a legjobb énedet a meglévő tudásoddal.

Halak

Bölcs és empatikus vagy, ami jó baráttá tesz. Néha annyira aggódsz mások miatt, hogy nem figyelsz magadra. Ideje, hogy ezen változtass! Egyszerűen csak hagyd, hogy mások is úgy gondoskodjanak rólad, ahogy te róluk.

Olvasd el ezt is:

No Comments