Így őrzi meg szerelmét immár 29 éve a híres színészházaspár

Bár Kyra Sedgwick és Kevin Bacon hivatalosan először 1988-ban a Lemon Sky című tévéfilm forgatásán találkoztak, már korábban is váltottak pár szót egymással egy étteremben, amelyről ők maguk is csak évtizedekkel később szereztek tudomást.

A forgatáson a 22 éves Kyra egyáltalán nem gondolta, hogy Kevin a zsánere lenne. “Élénken emlékszem, hogy megnéztem a fenekét, amikor elsétált előttem és arra gondoltam, hogy: Hááát, biztos van olyan lány, akinek bejön.” – meséli a színésznő.

De Bacon mégis megnyerte magának a színésznőt. Valószínűleg azzal, hogy elmesélte neki, amikor Kyra beszaladva egy étterembe, egyenesen belé ütközött és majdnem feldöntötte. Ezután randizni is kezdtek, majd, amikor a színésznő 23, a Footloose sztárja pedig 30 éves volt, 1988. szeptember 4-én kimondták a boldogító igent. Néhány hónappal ezelőtt pedig már a 29. házassági évfordulójukat ünnepelték, és ahogy Kyra egy interjúban mondta, a szex és a vacsora határozottan az este része volt.

“A szex nagyon fontos. A kölcsönös vágy.” – magyarázza a színésznő. ” Ha belép a szobába, én még mindig….hogy is mondjam…megdobban a szívem, és arra gondolok, hogy annyira szexi. Megkérdezheted az embereket is a forgatáson – teljesen nyilvánvaló.”

A Lemon Sky című filmen túl több alkotásban is szerepeltek együtt, mint a Piroszexi (1991), Az őrület fészke (1995), Az ösztönember (2004), és a Menekülés a múlt elől, amelyet Kyra rendezett.

Megannyi közös munka és két gyermek után (Travis 29, Sosie 25 éves) meglepő volt hallani, amikor a színésznő azt nyilatkozta, hogy Kevin még mindig egy nagy rejtély számára.

“Nagyon régóta vagyunk házasok és nincsenek titkaink egymás előtt. De soha nem gondoltam volna, hogy Kevinnek van egy olyan oldala, amelyet még én is csak apránként ismerek meg.” – mondja a színésznő.- “Amikor visszaemlékezek az első négy évünkre és megnézem a képeket, amelyek ekkoriban készültek, arra gondolok, hogy te jó ég, mennyire kevéssé ismertem még akkor. Imádtam, de még nem ismertem, és valószínűleg ő sem ismert engem.” – teszi hozzá.

A színésznő több tényezőnek tudja be, hogy ilyen erős a kapcsolatuk. Először is, hosszú távon elkötelezték magukat egymás mellett, függetlenül attól, hogy milyen nehézségek merülnek fel az évek során. Másrészt, amikor kicsik voltak a gyerekek, a házasságuk sokszor élvezett elsőbbséget és ügyeltek arra, hogy mindig töltsenek időt kettesben is. “Ez egy olyan alap, amelyre lehet építkezni” – meséli Sedgwick. “A gyerekeknek tudniuk kell, hogy a szülőknek is vannak igényeik és azok ugyanolyan fontosak, mint az övéké, mert ha azt hiszik, hogy a mi boldogságunk rajtuk múlik, akkor az nagy nyomást tenne rájuk.”

Most, hogy a gyöngylakodalmuk már a küszöbön van, Kyra bevallja, hogy van egy bizonyos mértékű társfüggőségük. “Talán azért, mert a szüleim elváltak, amikor nagyon fiatal voltam, a kapcsolatunk kezdetén folyamatosan azt gondoltam, hogy nagyon jól vagyok én egyedül is, szeretem őt, de egyedül is erős vagyok, és képes vagyok irányítani az életemet. De most…biztos, hogy ő az az ember, akivel egész életemben számolok .”

forrás

Olvasd el ezt is:


No Comments