Bőrtisztító rutin 4 lépésben – akár tiniknek is, pattanásos bőrre

Még a karácsonyi kozmetikai ajándékdobozok közt figyeltünk fel a Magister Products Tini boxára, ami négy problémás bőrre való krémet tartalmazott. Szerencsére az ünnepek után sem kell lemondanunk róluk, az állandó kínálatból bármikor összeállíthatjuk magunknak ezt a szuper készletet, mutatjuk, mi kerüljön bele!

  1. Carbolife Matt It arclemosó

A mélytisztítás eléréséhez elengedhetetlen egy jó arctisztító. Ez a folyékony verzió az airless flakonból kinyomva könnyű, szürke habbá válik, amivel teljesen új élmény lesz a smink és a szennyeződések eltávolítása. Mattítja a bőrt, de nem szárítja, remekül előkészíti a terepet a következő lépéshez.

2. Saganoi Bambuszerdő Créme Frappé

A mitesszeres, pattanásos, zsírosabb területekre mindenképp érdemes felvinni ezt a habkönnyű, zöld krémet, ami azonnal beszívódik és hosszú órákra visszafogja a faggyútermelődést, valamint a csúnya búbok előfordulását is mérsékli.

3. Pistacchio Créme Geleé

A vízhiányos részekre viszont egy légies hidratálót érdemes bevetni, ami nem tömíti el a pórusokat, de kellően feltölti a száraz területeket.

4. Pandacukor multimaszk

A kedvenc lépésünk a rutinban, ha hetente kétszer 15 percre feltehetünk egy szuper tisztító maszkot és olvashatunk pár oldalt, vagy belenézhetünk egy sorozatba. Ez a maszk azért is különleges, mert két részre van osztva: a fekete krém oda kerül, ahol ki kell tisztítani a pórusokat, a fehér pedig oda, ahol plusz hidratálásra van szüksége a bőrnek.

Próbáld ki te is ezt a négy natúrkozmetikumot és tapasztald meg a problémamentes bőr élményét!

No Comments