Ha találkozol egy *ilyen férfival*, soha ne engedd el őt…

A tökéletes férfi mindenkinek mást jelent. Ugyanakkor hajlamosak vagyunk beleesni az elvárások csapdájába és figyelmen kívül hagyni a valóságot. Azt mondom, ha találkozol valakivel, aki mindent megtesz érted, ne engedd el.

Mindig keres? Bármin kaptok is össze, nem hagyja, hogy dühösen feküdj le? Képes órákat vezetni azért, hogy találkozhassatok és együtt lehessetek?

Akkor ne engedd el…

Ha nem érdekli a viszonzás, csupán azért lep meg, mert boldognak akar látni, akkor légy hálás.

Ne engedd el, ha bocsánatot kér, mert hibát követett el. Akkor se, ha mellette úgy érzed, igazi hercegnő vagy egy lovag oldalán.

Ne engedd el, ha képtelen leállni annak mondogatásával, mennyire gyönyörű vagy. Ha szívesen találkozik a családjával és tisztelettel bánik a szüleivel. De akkor se, ha azt akarja, hogy a jövője része legyél.

Légy hálás, ha nem fél megmutatni az apró gesztusokkal, mint a kézfogás vagy a homlokra adott csókok, hogy mennyit jelentesz neki. Vagy ha azt érzed, hogy rá mindig számíthatsz és támaszkodhatsz, vagy ha képtelen vagy kiverni a fejedből.

Ne engedd el őt, ha úgy érzed, mindig csak vele akarsz beszélni. Ha már azelőtt hiányzik, hogy a búcsú véget érne. Ha egyszerűen képtelen vagy másról beszélni a barátaidnak.

Amikor találkozol egy olyan férfival, akinek nem célja becsapni téged, aki tiszta szándékkal közeledik feléd, aki kiáll melletted, ha mások rosszul bánnak veled, akkor ne engedd el. De akkor se, ha tudod, hogy nem játszmázik, őszintén téged akar.

Egyedül téged…

Ne engedd el, ha nem fél beismerni, mennyire szeret, ha tartja a szavát és sosem hazudna neked.

Vannak még becsületes és tiszta lelkű férfiak. Ritkák és nehéz őket megtalálni, de vannak. Úgyhogy, ha egyszer találkozol eggyel, akkor tedd össze a két kezedet a szerencsédért. Ő tisztelni fog. Soha nem akar majd bántani.

Ha találkozol egy ilyen férfival, akkor értékeld! Értékeld és szeresd teljes szívedből! Az ilyen férfiakat gyakran kihasználják, mert jófiúk. Próbálják megváltoztatni őket. Bántják őket. Pedig valójában mindent ők csinálnak jól.

Ha találkozol egy ilyen emberrel, aki megtanítja neked, hogy a szerelem nem játék, az őszinteség és a sebezhetőség pedig nem gyengeség. Megmutatja, hogy rendben van a gondoskodás, és rendben van, ha akkor is udvarol, ha már az övé vagy.

Rá fogsz jönni, mennyire szerencsés vagy.

Úgyhogy, ne engedd el őt…

Ha találkozol egy ilyen társsal, és mégis elengeded, biztos vagyok benne, hogy sajnálni fogod.

Olvasd el ezt is:

No Comments