Ezt kell tudnod a kínai újévről, azaz a Patkány évéről!

Január 25-én kezdetét vette a kínai újév, ami azt jelenti, hogy új állat évébe léptünk. A 2020-as évben a Patkány évében születettek kapnak több figyelmet, mi pedig kielemezzük egy kicsit ezt a különleges 2020-as évet a kínai asztrológiával kapcsolatban.

A 2020-as kínai horoszkóp szerint a holdújév január 25-én, szombaton kezdődött és 2021. február 11-én ér véget, ez pedig magában foglalja az új ciklust is. Ebben az időszakban pazar és színes ünnepségeket rendeznek az ázsiai országokban, ahol rengeteg lampionnal, fényfüzérrel, zenés mulatságokkal ünneplik a kínai újévet.

Mit kell tudni a Patkány évéről?

A Patkány a kínai asztrológia 12 állatciklusának első jele, ezért a 2020-as évet az új kezdeteknek, és a megújítások évének is tartják.

Továbbá az új lehetőségek, az igaz szerelem megtalálása és a pénzszerzési lehetőségek éve is lesz az idei év. A 2020-as év sikereket tartogat mindenki számára, legalábbis ezt mondja a kínai asztrológia.

A Disznó éve után most a Patkány évét ünnepeljük, illetve ünneplik azok, akik a következő években születettek: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

A Patkány-éve szinte az összes kínai állatöv számára erős, virágzó és szerencsés évet garantál. Mindenkinek határozottan megmutatja céljait, törekvéseit, de akár az új hobbijait is.

Ez egy nagyszerű év ahhoz, hogy valami nagyszerűbe kezdjünk, hogy fejlődjünk, alapítsunk vagy létrehozzunk valamit. Azoknak, akik ingatlanvásárlást, vállalkozás indítását tervezik, nagy esélyük van arra, hogy elégedettek legyenek azzal. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik pénzt fektetnek be hosszú távra valami új projektbe. De vigyázat! Az ilyen jellegű kezdeményezések csak akkor lesznek sikeresek, ha gondosan megtervezed őket.

A Patkány éve rengeteg kreatív energiát fog hozni nekünk, olyan energiákat, amelyek manifesztálódhatnak is. Ám ahhoz, hogy rád találjon a szerencse, és a kreativitás, érdemes néha-néha olyan ételeket beiktatni, amiket a patkányok szeretnek. Válogass diófélék közül, egyél magvakat, sajtokat, és elő azokkal a csillogó ékszerekkel, ruhákkal a báli szezonban. A patkányok ugyanis szeretik a csillogó dolgokat, és ez szerencsét hoz az ebben az állatövi jegyben születetteknek.

Karries és vagyon

A Patkány éve 2020-ban végre a fémes jel alatt áll. Ebben az évben az összes intézkedésedet sikerrel hajthatod végre. Csak kövesd biztosan a célodat. Sajnos könyörtelennek kell lenned a céljaid elérése érdekében, ezért soha ne engedd, hogy elriasszanak a kudarcok, a problémák vagy a nehézségek. Annak ellenére, hogy néhány nap lesz majd az évben, ahol elég ésszerűtlennek, rugalmatlannak és makacsnak bizonyulsz, számíthatsz a saját erődre. Sokszor a problémákat önmagaddal kell megoldanod…

Szerelem

2019 után, amely a szerelmi ügyekben kiszámíthatatlan helyzetekkel teli év volt, 2020 békésebb lesz. Így a szerelmi életed harmonikus útra léphet, és a kommunikáció segít fenntartani ezt. Sajnos másrészről a 2020 második felében reménytelen bizalmatlanság merülhet fel benned, amelynek okai is lehetnek. Ezek főként mások az őszinteségének hiányából adódhatnak.

Egészség

A Patkány évében azoktól a napoktól eltekintve, amikor kimerült vagy, minden jót élvezhetsz az egészséged tekintetében. 2020 második felében sok energiát igénylő dolgokat is csinálsz, és a mentális állapotod is sokat fejlődik és erősödik. Idén a sport gyakorlása továbbra is a legjobb gyógyszere annak, hogy javítsd az egészséged, és az általános jó létedet.

Ezt olvastad már?

No Comments