Ghosting helyett: 15 üzenet, amit elküldhetsz neki, ha mégsem akarsz tőle semmit…

Az őszinteség és a tisztesség a leginkább járható út. Ne hagyj valakit kételyek között csak azért, mert nem mered megmondani egy randi után, hogy nem gondolod komolyan a dolgot vagy nem állsz készen egy kapcsolatra. Összegyűjtöttünk 15 üzenetet, amit bármikor felhasználhatsz ilyen esetben.

1. Szerintem nagyszerű vagy, de nem igazán látom ennek a kapcsolatnak a jövőjét.

2. Köszönöm, hogy legutóbb olyan jól szórakoztunk együtt. Sokat gondoltam erre, mert bár jól éreztem magamat veled, nem hiszem, hogy összeillünk. Semmi személyes, csak gondoltam, el kell mondanom ezt neked.

3. A tegnap este nagyon szórakoztató volt! Viszont szeretném tudatni veled, hogy jelenleg nem keresek komoly kapcsolatot. Remélem, megérted.

4. Nagyon jól éreztem magamat veled, de nem érzem, hogy lehetne köztünk valami.

5. Jelenleg úgy gondolom, nincs még itt az ideje, hogy bárkivel is randizni menjek. Ennek több személyes oka is van. Remélem, megérted.

6. Őszintén, ez a kapcsolat nem tenne most jót nekem. Azt hiszem, mindketten jobban járunk, ha más partnert keresünk.

7. Sajnálom, de nem hiszem, hogy szeretnék újra találkozni veled. Semmi személyes, egyszerűen csak így érzem. Köszönöm, hogy megérted.

8. Szia ___! Nagyszerű ember vagy, én mégis csak barátként gondolok rád.

9. Te vagy a legrosszabb, de komolyan! Ne, ezt semmiképp se használd! Csak meg akartam bizonyosodni róla, hogy még mindig olvasol.

10. Az utóbbi időben észrevettem néhány bosszantó dolgot magamon, ami annak a jele, hogy nem kellene randiznom. Először inkább magamat kell rendbe tennem. Sajnálom, ha bármilyen módon megvezettelek téged, és a legjobbakat kívánom neked!

11. Ha lehetek őszinte, nemrég találkoztam valakivel. Fantasztikus és vonzó vagy, kérlek ne vedd ezt a szívedre.

12. Talán nem ez a legalkalmasabb időpont egy kapcsolatra. Nagyon elfoglalt vagyok, és nem tudnék rád figyelni. Ezért szerintem nem kellene újra találkoznunk. A legjobbakat kívánom neked!

13. Nem igazán látom azt, hogy összeillenénk. Jól volt megismerni, de szerintem jobb, ha külön utakon megyünk tovább.

14. Bárcsak azt mondhatnám, hogy lesz köztünk több is, de nem tehetem. Utálom ezt tenni veled, viszont őszinte akarok lenni. Nem hiszem, hogy még egyszer találkoznunk kellene.

15. Nem szeretnék veled kapcsolatot, ne haragudj. A legjobbakat kívánom neked a jövőben, kérlek ne vedd ezt visszautasításnak, szerintem csak egyszerűen nem egymást keressük.

Olvasd el ezt is:

No Comments