Ilyen egy hűséges férfi…

Azt gondolnánk, hűséges férfi nem létezik, hiszen annyi rosszat tapasztaltunk már. Csakhogy ez nem igaz. Létezik.

Egy hűséges férfi törli a társkereső alkalmazásokat a telefonjától. Nem érdekli senki más, eszében sincs lecserélni téged. Neki aztán nincs szüksége B-tervre, ha a kapcsolata szétesik, mert hisz abban, hogy egy életen át kitartotok egymás mellett.

Egy hűséges férfit nem csak a szex érdekli. Értékeli az eszedet, a humorérzékedet és a személyiséged minden rejtett kis zugát. Szeret időt tölteni veled, szereti megfogni a kezedet, csak ölelni csendben és simogatni.

Egy hűséges férfi sokat gondol rád, ha nem vagy mellette. Üzen neked, miközben épp a barátaival lóg. Érdeklődik irántad, tudni akarja, hogy minden rendben van veled. Minden nap szán rád időt, érdeklődik irántad.

A hűséges férfi megmutatja a világnak, hogy ti egy pár vagytok. Bemutat a családjának. Kivisz a barátaihoz. Olyan munkahelyi találkozókra is elhív, ahol minden munkatársa jelen van. Mindenkinek, akivel találkozik, büszkén mutat be a barátnőjeként.

Egy hűséges férfi válaszol a kérdéseidre, elmondja az igazat még akkor is, ha nehéz meghallgatni. Annyira tisztel, hogy nem titkol el előled semmit, nem színezi ki a történeteket csak azért, hogy jobb színben tűntesse fel magát.

A hűséges férfi erkölcsös. Nem hisz a hazugságokban, a csalásban vagy a manipulációban. Ha egy barátja vagy egy híresség hűtlenségéről hall, mindig kifejezi csalódását.

Ő soha nem fog elrejteni előled semmit. Teljes betekintést nyújt a személyiségébe és a gondolataiba. Megmutatja azt az oldalát is, amelyet árnyék fed. Soha nem tart vissza semmit, főleg a szívét.

A hűséges férfiban megbízhatsz. Amikor később jön haza a kelleténél, nem aggódsz amiatt, hogy talán félrelépett. Tudod, hogy semmi ilyesmi nem történt. Nem vagy féltékeny, nem vagy paranoiás mellette, mert egyszerűen tudod, hogy sosem fog megbántani téged.

Soha…

Olvasd el ezt is:

No Comments