Törd meg a bonbonok, és a virágcsokrok áradatát idén Valentin napkor! Mutatjuk mi hódít most!

Idén felejtsd el a hagyomány virágcsokrokat, helyettük vess egy pillantást a zöldségcsokrokra!

A legtöbb férfi Bálint napkor (vagy Valentin napkor, kinek hogy jobb) egy csokor virágot vesz a barátnőjének, feleségének, párjának. A csokor után a csoki a második legnépszerűbb ajándék, aztán következnek a plüss állatkák. Hogy idén megtörd ezt az “unalmas” sorozatot, készíttess el egy zöldségcsokrot a virágosnál, és meglátod, hogy tuti sikered lesz, ha átadtak a szerelmednek ezt.

A hagyományos dolgok amúgy is hamar elhalványulnak és a virágboltokban kapható celefánba csomagolt virágok elcsépeltek már. Ráadásul a virágok jó esetben 1-2 nap után feladják, elszáradnak, aztán mennek a kukába. A Grillo-s nevű márka kitalálta, és arra buzdítja az embereket, hogy kövessék a példájukat és készítettessenek, vagy kössenek otthon saját maguk a szeretteiknek zöldség vagy savanyúság csokrot.

Azok, akik szeretik a savanyúságokat, a zöldségeket ez a tökéletes ajándék lehet a szerelmesek napján. Ráadásul a csokrot az átadás után közösen el is fogyaszthatjátok és még jót is tesz az egészségeteknek, hiszen nem hízlal mint a csoki vagy a bonbon. Sőt! Még környezetkárosító hatása sincs, hiszen nincs becsomagolva.

Nincs bűntudat, nincs rossz érzés és nagyon vicces is egy ilyen csokor. Vegánok is fogyaszthatják, de a húsevők is imádni fogják, főleg ha kovászos uborkát, vagy éppen csemegeuborkát is rejtesz a csokorba. A zöldségeket hurkapálcára szúrva rejtheted a csokorba, a zöld növények lehetnek petrezselyemből, kaporszárból, de használhatsz saláta leveleket is csomagolásként. Éljenek a zöldségeket!

Erről se feledkezz meg idén!

No Comments