4 csillagjegy pár, akik szerelembe esnek idén Valentin napkor

Nehéz tagadni a romantikát, mert ilyenkor Cupido születésnapján akaratlanul is körbe vesz minket. Eláruljuk, hogy kikre talál rá a szerelem idén Bálint napon a csillagjegyek közül.

Függetlenül attól, hogy már egy ideje együtt vagy valakivel, vagy éppen keresed életed szerelmét, a Valentin nap jó lehet, hogy végre megtedd azokat a szerelmes lépéseket, amiket már régóta tervezel. Lehetsz tüzes Oroszlán, aki készen áll arra, hogy eljegyezze a párját, vagy egy kitartó Bika, aki megszilárdítja a következő napokban a kapcsolatát. A választás csak a tiéd! Az asztrológia nincs kőbe vésve, ám szórakoztató lesz látni, hogy a csillagjegyek miként találnak egymásra a következő időszakban.

Vízöntő (január 20. – február 18.) + Mérleg (szeptember 23. – okt. 22)

Nem szokatlan, hogy a Vízöntő szeret a saját kis világában élni. Néha ezt nem könnyű megérteni, ez még a szociális Mérleget is kihívások elé állítja. Viszont a Mérleg jól áll fantázia és a képzelet kérdésében, így vonzza őt Vízöntő kreatív elméje. Ráadásul a két jegy imádni fogja azt, hogy együtt hozzanak létre egy igazi és egyedi szerelmes sztorit. Ez a két levegős jegy képes látni a szél segítségével, hogy meddig ér el kapcsolatuk. A könnyű és nyitott Vízöntő és Mérleg idén Valentin napkor saját szerelmi történet mesélésébe kezdhet.

Bak (22. december – 19. Január) + Bika (április 20 – május 20)

A Bak és a Bika imád otthon lenni. Nekik az okoz örömet, ha bekapcsolhatják a Netflixet és mehet a pihenés. Ez a két földjegy nagyon kényelmesen elvan egymás társaságában, viszont a páros lehet, hogy csak Valentin napkor döbben majd rá, hogy ők mennyire is kompatibilisek egymással. Ugyanúgy gondolkoznak erről az ünnepről, az ajándékokról, így ha közelebb kerülnek egymáshoz, akkor rendesen egymásba szerethetnek.

Kos (március 21. – április 19.) + Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A félelmet nem ismerő Kos valószínűleg végre találkozik a lelkes Oroszlánnal. A két tűzjegy szereti a nagy játszmákat, és ez a szerelemben is igaz. Nem kétséges, hogy pont Valentin napon ismerkednek meg, és az érzéki és merész pár szavakkal és tettekkel fejezi ki egymás iránt az érzelmeiket. Ők nem azok, akik hátradőlnek Valentin napon, hanem a városban töltik az éjszakát, vacsoráznak, táncolnak, majd ajándékokkal és rengeteg fotóval halmozzák el egymást ezen a különleges napon.

Halak (február 19. – március 20.) + Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ki finomíthatja meg jobban a szorgalmas Szüzet, mint az érzékeny Halak? Az álomszerű és figyelmes Halak mindent megtesz, hogy gyengéd erővel biztonságban és támogatottságban részesítse idén Valentin napkor a Szűz párját. A Szűz jegy szülöttjei szeretné az idei Valentin napot minden idők legjobbjává tenni, és a Halak ott lesz, hogy támogassa ebben, így a Szűz (és persze a Halak is) egyformán fontosnak érezhetik magukat ezen az ünnepen.

Ezt olvastad már?

No Comments