5 hazai csokoládé manufaktúra, amit muszáj kipróbálni…

Megédesítik a szerelmesek napját ezek a izgalmas csokoládék. De természetesen más napokat is!

Demeter Chocolate

Nem vitás, hogy az igazi luxuskényzetetés itt kezdődik. A Demeter család csokoládéi nem csak különlegesek, hanem rangos díjakat is besöpörnek. Valentin-napra – többek között – olyan kivételes ínyencségekkel készülnek, mint a Be My Valentine bonbon válogatás, amelybe csipkebogyós, illetve mangó krémmel töltött fehércsokoládét álmodtak meg fantasztikusan szép díszdobozba ültetve.

Cocó7

Cocó budai látványműhelyeiben egész nap készülnek az illatos csokoládék, és tavaly mi is véglegesen csatlakoztunk rajongótáborukhoz, amikor megkósoltuk mesésen finom bonbonjaikat. Azóta már nem csak ajándékba vesszük, hanem rendszeresen magunkat is meglepjük egy-egy finom Cocó7 csokoládéval.

ChocoMe

Aki egy igazán egyedi ízvilággal szeretné meglepni kedvesét, annak Mészáros Gábor csokoládéit ajánljuk. Műhelyében tökéletes harmóniában olvad össze a csokoládéval a sok különleges hozzávaló, mint a bergamot vagy a madagaszkári vadbors.

Cadeau Bonbon Manufaktúra

Sok évtizeddel ezelőtt Gyuláról indult világhódító útjára a Cadeau Bonbon Manufaktúra, és azóta már az ország több nagyvárosában is megnyílt Csokoládézókban kóstolhatjuk meg a sok finomságot. Valentin-napra is egy igazi gyümölcsös, fűszeres és nugátos válogatással készülnek, amelynek egyszerűen nem lehet ellenállni.

Sweetic Csokoládé Manufaktúra

A tulajdonosok, Judit és Viktor tudják, hogy milyen a jó ajándék, és üzletükben minden kapható, ami csokoládéból készült: bonbonok, táblás csoki, sütinyalókák, mégpedig olyan ízekben, hogy egy nap sem lenne elég, ha mindegyiket végig szeretnénk kóstolni.

No Comments