A lelkitárs nem (csak) melletted van, hanem mindig motivál, hogy jobb legyél…

Talán te is hallottál már a lélektársakról, arról azonban keveset tudsz, hogyan ismerheted fel őket. Nagyon egyszerűen: a lélektárs a tiszta emberi kapcsolat megtestesítője.

A lélektársak inspirálnak téged. Nem ítélnek el a hibáidért. Látják azokat a részeidet is, amelyeket megtépázott az élet vihara. Látják a lelki háborúkat. Látják a harcokat. Mindezek ellenére úgy döntenek, melletted állnak.

Arra buzdítanak, hogy nézz szembe a sérüléseiddel, hogy gyógyítsd meg őket a magad módján, azután folytasd a harcot! Folyton a továbblépésre ösztönöznek. Segítenek, hogy kinyisd végre a szemedet, és meglásd: mérhetetlen hatalmat birtokolsz. Úgy látnak téged, ahogy te sosem voltál képes látni magadat.

A lélektársak nem félnek a növekedéstől és a fejlődéstől, ami rád vár. Nem érzik szükségét, hogy korlátozzanak téged. Nem akarnak visszatartani attól, hogy azzá válj, akinek lenned kell a sors szerint. Ő sosem fog bántani azért, mert fejlődsz, hiszen veled fejlődik ő is.

Nem a lélektárs teszi teljessé az életedet, ő csak inspirál téged abban, hogy te tedd ezt meg önmagadért. Ott lesz melletted, támogatni fog, iránymutatást ad, motivál, bátorít, hogy képes legyél újraépíteni önmagadat és boldoggá válni.

Nem dönt helyetted, nem akaratoskodik, nem próbál semmire rábeszélni. Egyszerűen csak ott van neked és támogat. A lélektársak teljes szívvel szeretnek, és sosem kételkednek az erődben. Pontosan tudják, hogy el fogod érni a céljaidat és azzá az emberré válsz, aki mindig is szerettél volna lenni.

Olvasd el ezt is:

No Comments