Íme a szerelmi horoszkópod 2020-ra!

Elhoztuk neked 2020 szerelmi horoszkópját, hogy megláthasd, milyen romantikus változások várnak rád idén.

Kos (március 21. – április 19.)

2020 minden hónapjában átalakul a létezésed a spirituális ébredésnek köszönhetően. A személyiséged dimenziói virágba borulnak, tündöklésed megdobogtatja a szíveket. A tüzes elszántságból született, lázadó szíved jelmondata: tárd ki és engedd szabadon! Ha így teszel, tartós szerelem vár rád.

Bika (április 20. – május 20.)

Bátorságod ennek a dinamikus évnek az ajándéka, mert bizony idén erősnek kell lenned. A rád váró változásnak köszönhetően rövid idő alatt válhatsz sokkal bölcsebbé. Megérdemled a bőséges szeretetet, és ebben az évben valóban meg is kapod, ha nyitva tartod a szemedet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ne hagyd, hogy a múlt gúzsba kössön! 2020 tele lesz ördögi fordulatokkal, amelyeknek köszönhetően rengeteg tapasztalatot szerezhetsz. Használd fel a bőség energiáit, és élvezd a romantikus éjszakák csábítását. Ha jól kevered a lapjaidat, csodás örömökben lesz részed.

Rák (június 22. – július 22.

Egy gyönyörű szív keresi párját. Készen állsz arra, hogy megtaláljon? A sorsod határozottan más irányba fordul a szerelem terén is, viszont csakis tőled függ, hogy befogadod vagy sem. A szenvedély már a láthatáron!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szokatlan izgalmakban lesz részed 2020-ban. Ideje meggyógyítanod sebesült szívedet és persze egy kicsit lelassítani is. Ugyanis kevesen lesznek csak képesek lépést tartani veled. Mutasd meg, milyen hihetetlen nyugalmat tudsz tanúsítani a káosz közepette és csak add önmagad! A szerelem fog még neked meglepetést okozni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Készülj fel az események forgószelére! Rá kell jönnöd, hogy az életed csakis tőled függ. Lépj ki a fényre 2020-ban és pezsdítsd fel a mindennapjaidat. Ki tudja, egy új társaság talán új szerelmet is hoz. Előtte azonban érdemes magadba nézned és megvizsgálnod a múltban elszenvedett sérüléseket. Tanulhatsz belőlük!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Akár készen állsz rá, akár nem, a romantika és a szerelem már a levegőben van. A múltbeli küzdelmek szükségszerűek voltak a szellemi megtisztuláshoz. Idén azonban minden kívánságod teljesül, és bátran belekóstolhatsz a tiltott gyümölcsbe is.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A karmikus szerelem ott áll a küszöbödön. Leszel elég bátor beengedni? 2020-ban fel kell ébresztened a szívedben a harcost, hiszen a szerelem nem lehet szenvedélyes, ha félelemmel van átitatva. Életerő és őszinteség: legyen ez a jelszavad!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Hihetetlen változások felé haladsz, az út mentén izgalmas kapcsolatok várnak. Érzéki felfedezés, szenvedélyes kaland – mindez csak azon múlik, hogy be mersz-e pillantani a Hold sötét oldala mögé. Ha végigjárod az ösvényt, amire léptél, meg fogod találni az igaz szerelmet is.

Bak (december 22. január 19.)

Rázd fel vad szívedet és hagyd magad mögött a múltat. 2020 felébreszti benned a vágyat a szerelemre. A február számodra a feltámadásról szól majd, az év többi hónapja azonban a tündöklésről.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kivételes erők mozgolódnak körülötted, amelyek még kiszámíthatatlanabbá tesznek. A naptárad tele lesz találkozókkal, baráti összejövetelekkel és egy intenzív szerelem sem várat már sokáig. A kérdés csak az: biztosan felkészültél?

Halak (február 19. – március 20.)

Amint meghallja romantikus lelked a szerelem hangját, tedd, amit a szíved súg. Porold le a múltadat, dolgozd fel a sebeidet, mert a szerelem már vár rád. Viszont, ha nem vagy nyitott rá, talán elszalasztod.

Olvasd el ezt is:

No Comments