Személyiségteszt: mondd a kedvenc Harry Potter szereplődet és mondjuk milyen társ kell(ene) melléd!

Mert JK Rowling jobban ismeri téged, mint te saját magadat! Ha úgy gondolod igaz lehet az állítás, akkor gondolj a kedvenc HP szereplődre, majd olvasd el a cikkünket. Meglepő lesz! Mi szóltunk!

Harry Potter

Találj valakit, aki értékeli a lojalitást, az integritást, és mindent megtesz, amit helyesnek ítél. Ez lebeg a szeme előtt, bár néha makacs, és a bátorsága veszedelmes helyzetekbe sodorhatja. Mindig helyesen dönt, függetlenül attól, hogy nehéz a helyzeted.

Ron Weasley

Neked általában szükséged van valakire, aki melletted áll és veled együtt hajlandó ugrani, amikor szükséged van rá. Nagyra értekelnek téged, mert erős a gerinced, és senki sem tud meghajlítani. Gyakran a legvonzóbb benned az, hogy hajlandó vagy harcolni azért, amit szeretsz, és tisztában vagy a saját sebezhetőségeddel.

Hermione Granger

Nagyra becsülöd az intelligenciát, az erőt és a hűséget másokban. Szükséged van valakire, aki bár okos és gyors, ugyanakkor finoman terelget. Ha találkozol valakivel, aki tudja, hogy hogyan kell vigyázni magára, akkor vele rendkívül érzékeny és empatikus vagy.

Albus Dumbledore

Egyszerre vagy öntudatos, logikus és sebezhető. Szeretsz új dolgokat tanulni a világról, és bármikor képes vagy párfogolásodba venni valakit. Engedelmes vagy, de számodra a legjobb társ egy olyan ember, aki eléggé analitikus és mély érzésű.

Perselus Piton

Téged mindig vonzanak az antihősök, és a kívülállók, téged is sokszor jellemeznek hidegnek és zárt embernek. Vonzanak a rejtélyek is. Az a fajta ember vagy, akinek oda kell fordulnia, ha valaki gyengédebbet bántanak. Minden megteszel azokért, akiket szeretsz. Lehet, hogy furcsán néznek rád az emberek először, amikor megismernek, de a végén megszeretnek.

Minerva McGalagony 

Te egy kemény ember vagy, de szükséged van valakire, aki kihívást jelent az életedben, és aki a legjobbat várja el tőled. Aki meglátja a benned rejlő lehetőséget, és nincs más dolga, csak hogy megbízzon benned. Úgy véled, hogy a kapcsolatok legfontosabb része, hogy kihívást jelentsetek egymásnak, és ezáltal a legjobbat hozzátok ki magatokból.

Sirius Black

Mindig jószívű vagy, de néha bajba keveredsz. Gyorsan unatkozni fogsz, ha egy nyugodt és észszerű emberrel találkozol. Olyasvalakivel kell lenned, aki állandó kalandot és izgalmat jelent számodra. Előfordul, hogy néha merész vagy, és bajba sodorhat a hozzáállásod, de rendben leszel, amíg olyan kapcsolatban vagy, ahol nyomon követheted a másikat energikus életed minden pillanatában.

Ginny Weasley

Szükséged van valakire, aki vicces, élénk és független. Valaki, aki kemény, és tele van önbizalommal és tudja, mit akar. Te általában vonzod az olyan embereket, akik tudják, hogy hogyan kell szeretni anélkül, hogy egy idő után boldogtalanná válnátok együtt.

Luna Lovegood

Te egy álmodozó, nyugodt, kíváncsi típus vagy, és ilyen emberek is vonzanak. A legjobb, ha olyan párt találsz, akivel mindig valami újat tanulhatsz, és közben új ötleteket fedeztek fel együtt. Veled el lehet menekülni az unalom elől, de a tőled különböző emberekkel is szeretsz együtt lenni.

Neville Longbottom

Olyan emberek vonzanak, akik meglephetnek, és akikben csodálhatod a váratlan erőt és a bátorságot. Ez téged mindig lenyűgöz, mert szeretsz olyan emberekkel együtt lenni, akik meglepnek a bátorságukkal. Erős önérzeted van, és sokszor vagy feszült, de ha segítened kell, mindent eldobsz és rohansz.

Remus Lupin

Az egyik legjobb embertípus vagy: türelmes, megértő és magasztos. Mindig olyan emberek vonzanak, akik sokat átéltek már, és a szenvedéseik ellenére együttérzőek. Az ideális másik feled kedves, bölcs és bátor – függetlenül attól, hogy néha bizonytalan, akárcsak te magad.

Nymphadora Tonks

Mindig a barátságos személyiségű emberek vonzanak. Ideális páros lehetsz egy megnyugtató jelenlétű emberrel, mert te képes vagy meglátni mások igazi hibáit, de ugyanakkor meglátod a másikban a szépet és a jót is.

Fred és George Weasley

Te olyan ember vagy, aki képes nevetni és meglátni az élet fényes oldalát, még akkor is, ha borzasztó a helyzet. Magad mellé is egy ilyen embert keresel, aki nem ostoba, hanem jóindulatú, és akinek arany szíve van, de szilárdan áll az élet prioritásaihoz.

Rubeus Hagrid

Külsőre lehet hogy durvának tűnsz, de belül puha és érzékeny belsővel rendelkezel. Az ideális párod egy olyan személy, akivel biztonságban és védetten érezheted magad, és akinek éppen annyira van szüksége rád, mint amennyire neked rá.

Draco Malfoy

Sokszor arrogánsnak tűnhetsz, de belül inkább elveszett és kiszolgáltatott vagy. Hajlamosak az emberek hidegnek látni, de belül szeretetre és útmutatásra van szükséged és egy kis segítségére, hogy végre kitaláld, hogy hová is tartozol ebben a világban.

Ezt láttad már?No Comments