4+1 spa az országban, ahol eltölhetsz néhány nyugis napot (vagy órát)

Ha már eleged van a télből és úgy érzed, azonnal el kell töltened néhány napot (vagy csak néhány órát) egy klassz helyen, ahol tejben-vajban fürösztenek, akkor az idei tavaszi válogatásunk Neked készült.

Greenfield Hotel Golf & Spa – Bük

Több, mint száz gyógy- kényeztető és szépség kezelésével valódi luxust jelent a kikapcsolódni vágyóknak, akik a madárcsicsergős reggeleken gyönyörű kilátásra ébredhetnek.

Abacus Hotel – Herceghalom

Egy fárasztó hét után az Abacus Hotel spa birodalmában a sokféle különleges masszázsnak és kezelésnek hála testünket és lelkünket pár nap alatt újra tölthetjük.

Hotel Füred Spa & Conference – Balatonfüred

A Balaton az év mindegyik szakában megmutatja szépséges arcát, ezért igazán különleges élmény tavasszal eltölteni itt néhány napot, hogy egy kicsit felfrissüljünk és kikapcsolódjunk a hosszú téli időszak után.

Andrássy Rezidencia Wine & Spa – Tarcal

Egy igazán varázslatos hely, mert miközben átadjuk magunkat a spa élményeknek és a pihentető kényeztetésnek az ódon falak fülünkbe suttogják az Andrássy család sok száz éves történetét.

+1 Vanilla Day Spa – Budapest

A tavasz közeledtével akár egynapos kényeztető kezeléseket is beiktathatunk, amelyhez a budapesti Vanilla Day Spa pompás választás. Kényeztető, fiatalító, relaxáló és alakformáló kezeléseik segítségével egykettőre tökéletes formába hozhatjuk magunkat.

Ugye erre is figyelsz?

No Comments