10 jel, hogy egy igazi férfival van dolgod, és nem egy kisfiúval

Szingliként bizonyára a te fejeden is átszaladt már az a gondolat, hogy hol vannak az igazi férfiak? Miért csak éretlen fiúkákba botlasz folyton, akik korukat meghazudtoló tettekkel ássák alá a férfiasságukat?

Itt van 10 jel, amely segít felismerni, hogy ezúttal vajon igazi férfival van dolgod, vagy csupán egy újabb kisfiút sikerült magadhoz vonzanod.

1. Felhív telefonon. Nem egyszerűen keres, hanem oda is figyel arra, amit mondasz.

2. Tudja, hogy a figyelmes kis üzenetek, mint a jó reggelt vagy a jó éjszakát, abszolút sokat jelentenek egy nőnek. Nem engedi, hogy azzal az érzéssel aludj el, teljesen elfeledkezett rólad.

3. Átgondolja és megtervezi a randevúkat, pontosan tudja, mit szeretsz és hol érzed jól magadat. Így minden vele töltött este pompásra sikerül!

4. Amikor bókol, egyenesen a szemedbe néz. Azért mondja, hogy gyönyörű vagy, mert tényleg így gondolja, és nála ez a bók nemcsak a külsődre, hanem a belsődre is vonatkozik.

5. Érdekli, mi történik veled. Szeretné ismerni az álmaidat és a céljaidat. Veled együtt ünnepli meg az elért eredményeidet. Viszont akkor is számíthatsz rá, ha valami kényelmetlen dolog történik.

6. Ő várni fog rád, ha azt mondod, hogy még nem állsz készen az intim együttlétre. Nem fogja azt éreztetni veled, hogy tartozol, ha ő fizeti a vacsorát vagy az italokat.

7. Értékeli a furcsaságaidat és a hibáidat is. Szereti a bolondos nevetésed, és hogy a mosolyod nem tökéletesen egyenes. Elfogad olyannak, amilyen vagy.

8. Nem készíti ki annak gondolata, hogy megbeszéljétek és együtt oldjátok meg a dolgokat. Nyitott és hallgat rád. Tényleg hallgat! Megérti, vagy legalább megpróbálja megérteni az álláspontodat, és nem érezteti azt, hogy valami baj veled a mély és őszinte érzéseid miatt.

9. Emlékszik minden apróságra, amelyek a beszélgetések során elhangzanak köztetek. Többek között arra is, hogy imádod a savanyú cukorkát és a Titanic a kedvenc filmed. Majd legközelebb, amikor találkoztok, meglep a cukorkákkal és berakja a Titanicot.

10. Figyel rá, hogy ne bántson meg, mint mások korábban. Azért kérdezget folyamatosan az exeidről, mert nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat, amiket ők.

Tudjuk, hogy nincs olyan férfi, aki mind a tíz pontnak megfelel, és ez nem is elvárható. Reméljük, hogy megtalálod azt, aki TÉNYLEG figyel rád, és akivel boldog lehetsz!

Olvasd el ezt is:

1 Comment

 • comment-avatar
  Németh András 2020 május 15. (4:14 du.)

  Hát most nagyot tévedtetek.
  Mind a 10-pont igaz rám.
  Tehát van olyan férfi.
  ÉN