Ilyen elképesztő lett a gabonasilóból kialakított vendégház!

A szokatlan terek otthonakká alakítása folyamatosan futó trend, amely úgy tűnik nem torpan meg. A legkülönlegesebb viszont most a gabonasiló, amiből egy vendégházat alakítottak ki, de még milyet! Mutatjuk a képeket!

A texasi Amy Kleinwatcher gondolt egy nagyot és amikor észrevett egy nem használt gabonasilót és úgy döntött, hogy átalakítja. Az Old World Antieks-nek nevezett vendégház teljesen újrahasznosított anyagokból készült el (egy régi és lakatlan parasztház alkatrészeit adták hozzá a silóhoz).

Amynek egy helyi vállalkozó Judy Kurtz segített, aki anyagot és bútorokat adott a végső otthonhoz, amit a kerek silóhoz toldottak, így pedig kaptak egy hosszú otthont, ami verandás, hálószobás, kádas fürdőszobás vendégház lett.

Maga a ház gyönyörűen berendezett belsővel rendelkezik, ahol a szüreti elemek keverednek a rusztikus dizájnnal. A beltéri részeknél Amy sok újrahasznosított fát használt, amit sok helyen metálfestékkal vont be, hogy megteremtse egy másik korszak érzetét. A metál felületetek illenek a siló fémes anyagához. A bútorokat és dekorációs elemet mind Amy válogatta ki aprólékosan, és ez látszik is a berendezésen.

Gyere és ámulj a fotókon!

Íme a tervező és tulajdonos Amy és a házikó.

Te beköltöznél ebbe a különleges vendégházba?

Ezt láttad már?

No Comments