Így gyógyítanak a *csillagjegyek*, ha összetörték a szívedet

Ha összetörik a szívedet, a világ egyszerre szűkül be és válik sivárrá. Azonban nem fogod mindig ennyire elkeseredettnek és szomorúnak érezni magadat. A barátaid támogatni fogják a gyógyulásodat.

Kos

A Kos merész és kalandvágyó. Amikor a szíved megszakad, hajlamos vagy unalmasnak és monotonnak érezni a világot. De, ha egy Kos van melletted, ő folyamatosan emlékeztetni fog, hogy milyen izgalmas is az élet.

Bika

Minden fájdalmadat és traumádat meghallgatja, segít, hogy tanulhass belőle. Amikor épp gyógyulni akarsz, könnyű elnyomni magadban bizonyos érzéseket. Ám a Bika pontosan tudja, hogy bizonyos dolgokat néha ki kell mondani, hogy valóban meg tudj szabadulni a fájdalomtól. Megértéssel és együttérzéssel fordul feléd, arra ösztönöz, hogy szembenézz a szenvedéssel.

Ikrek

Ha szomorú vagy, a látótered beszűkül és csak egy-egy lehetőséget látsz meg. Elkezdesz tétovázni és szkeptikusan szemlélni a világot, mert félsz attól, hogy a szíved újra összetörhet. Ám az Ikrek jegyű barátod meg fogja neked mutatni, hogy a világ telis-tele van lehetőségekkel. Hogy rengeteg választásod van.

Rák

A Rák jegytől rengeteg szeretetet fogsz kapni, ha szomorú vagy. Ő emlékeztetni fog téged arra, hogy a feltétel nélküli szerelem igenis létezik, még ha most nem is hiszel benne. A Rákokról egyébként is tudjuk, mennyire odaadók és tele vannak szeretettel. Ha épp a szívedet gyógyítgatod, ő melletted lesz és biztat majd.

Oroszlán

Amikor szakítanak veled vagy összetörik a szívedet, könnyen elbizonytalanodhatsz önmagadban. Az önbizalmad és az önértékelésed a béka feneke alá süllyedhet. Ha egy Oroszlán van melletted a nehéz időkben, meg fogja mutatni, milyen csodálatos és szerethető is vagy. Ő tele van magabiztosággal és nem fogja engedni, hogy lerázd magadról. Addig megy, amíg fel nem vidít.

Szűz

A Szűz jegy rendkívül perfekcionista, ha önmagáról vagy a kapcsolatairól kell gondoskodnia. Tiszta szívből szeretné a legjobbat önmagának és a körülötte lévőknek. A Szűz gondoskodni fog róla, hogy meglásd a részleteket is. Nem mondja, hogy ne vegyél tudomást a fájdalomról, végig támogatni fog a gyógyulás útján.

Mérleg

A Mérleg hisz az egyensúlyban és az együttműködés erejében. Ha szomorú vagy, akkor azt érezheted, hogy az egész világod felborult. Na, meg persze azt is, hogy minden, ami történt, a te hibád. A Mérleg azonban meg fogja mutatni, mennyire értékes vagy és segít helyreállítani újra az egyensúlyt az életedben.

Skorpió

A gyógyulási folyamat része az elzárkózás. Ilyenkor a kétségek is felütik a fejüket, azt gondolod, hogy soha többé nem fogod megtapasztalni a szenvedélyt és az odaadást. Ha egy Skorpió vigasztal, meg fogja mutatni neked, hogy érdemes vagy a szeretetre. Ahogy azt is, hogy idővel újra meg fogod tapasztalni a szenvedélyt.

Nyilas

Ha összetörik a szívedet, minden sötétnek és sivárnak tűnik. A Nyilas optimizmusa és pozitív világszemlélete azonban rád is hatással lesz. Meg fogja találni a módját, hogy megnevettessen, és újra ragyoghasson a lelked. A Nyilas tényleg azt akarja, hogy boldog legyél, és ezért mindent meg is tesz.

Bak

Amikor gyógyulsz, könnyedén beleshetsz abba a hibába, hogy elnyomod magadban a fájdalmat, és mindenhez odakapsz, ami egy kis megkönnyebbülést is hoz. A Bak nem fogja hagyni, hogy így bánj el magaddal. Ő ott lesz melletted, támaszkodhatsz rá még a nehéz időkben is, így képes leszel valóban szembenézni a fájdalommal.

Vízöntő

Megnyitja a szívedet és az elmédet. Tudja, hogy fájdalmas és nehéz az élet, de azt is, hogy nem minden fekete. Fel akarja nyitni a szemedet, hogy lásd a realitást. Azt akarja, hogy önmagadon túlra nézz, hogy megismerd a világot és azt a rengeteg lehetőséget, ami még vár rád.

Halak

Arra kényszerít, hogy higgy az álmaidban és soha ne add fel a reményt. A Halak jegy idealista és álmodozó. És ha épp gyógyulsz, akkor pont erre van szükséged: valakire, aki megmutatja, hogy még mindig hihetsz az álmaidban. Pontosan tudja, hogyan hozhat vissza téged a fájdalom legmélyebb bugyraiból is.

Olvasd el ezt is:

No Comments