Kipróbáltuk a hazai kézműves szappanokat, és (szerintünk) ezek a legjobbak!

Már megszokhattátok tőlünk, hogy folyamatosan felkutatjuk nektek a legjobb magyar krémkészítőket, számos ismert és kevésbé ismert hazai gyöngyszemet elhoztunk már nektek a kozmetikumpiacról, hogy ti is kipróbálhassátok, mire képesek ezek a sokszor apró (de szerintünk hatalmas!!!) manufaktúrák. A mai összeállításban szuper szappankészítőket mutatunk be nektek, akik új szintre emelték a kézzel készült tömbszappanok gyártását!

A Napvirág Manufaktúra egy testvérpár által vezetett, igazi zero waste gyártó, termékeiket 100 %-ban a természetben előforduló alapanyagokból készítik és csakis újrahasznosítható, vagy lebomló csomagolásban értékesítik őket. Bőrszárazságra, pattanásokra, gyerekek részére is találunk náluk szappanokat, de igazi különlegességnek számítanak a hajmosó és az intim területekre való készítményeik.

Az Olive&Oliva tulajdonosa Barbi, szintén környezetbarát módon gyártja le termékeit, ráadásul, a szappankészítés folyamata során keletkezett felesleges darabokat rászoruló családoknak adományozza segélyszervezeteken keresztül – hát mi ez, ha nem hatalmas jófejség?! Ha le szeretnéd cserélni a tusfürdőidet, válassz egyet a finom illatú, ápoló, színes szappanok közül, egészen más lesz a tisztálkodás élménye.

A Zador nagyon különleges a maga nemében, ugyanis a Balaton-felvidéki vár ihlette vállalkozás prémium kategóriás, főképp hévizi termélvízre építő szappanokat készít, de a magyar paprikával fűszerezett darab is több, mint egyedi.

A Yamuna szintén folyamatosan termeli ki az újdonságokat krémek, masszázsolajok és fürdőtermékek terén, de mint szappankészítők is jelentős helyet foglalnak el a hazai piacon. Legfrissebb újdonságuk, a Hemph kendermagolajos szappan például kimagaslóan hatékonyan hidratálja az extra száraz bőrt.

Nézd meg ezt is:

No Comments