Mit szeretnének, és mire van *igazán* szükségük a csillagjegynek 2020-ban? Íme a válasz!

Igaz már benne járunk a 2020-as évben, de sosem késő változtatni. Most megtudhatod, hogy mire van *igazán* szükséged, és mi az, amit te szeretnél. Érdemes megnézni és elgondolkozni azon, hogy a kettő néha nagyon nem egyezik!

Kos

Amit szeretnél:  Ha minden lehetőség az öledbe hullana. Meg vagy győződve arról, hogy szenvedélyesen üldözöd az álmaidat, akkor azokat előbb utóbb eléred.

Amire szükséged van: Haladj a kívánt dolgok után, és folytasd azt, amit eddig elkezdtél. A 2020-as év egyensúlyt fog hozni a kaotikus életedben és ez az év bebizonyítja, hogy meg lehet mindent tenni, de nem kell mindenre (kos) szarvakkal rárontani.

Bika

Amit szeretnél: Teljes elkötelezettséget kiharcolni bármi módon. A stabilitásra vágysz. Néha úgy érzed, hogy a megfelelő helyen van végre az életed, hogy letelepedj, és erre kézzel fogható bizonyítékot is szeretnél, hogy végre lenyugodjon a lelked.

Ami szükséged van: Döntsd el, hogy mit akarsz és ne csak beszélj róla. A 2020-as év a megerősödésed, és a kitartásod éve lehet. Elkötelezettséget kell vállalnod neked is, de tudd, hogy mit akarsz, és tedd is azt, ne csak gondolkodj róla.

Ikrek

Amit szeretnél: Megtapasztalni minden egyes elképzelhető dolgot. Az elméd tele van új tennivalókkal, új helyekkel, és új versenyekkel. Az új évben most minden mintha arra várna, hogy kigyulladjon a zöld fény és te elhajts a messzi távolba.

Amire szükséged van: Lassíts egy kicsit, és élvezd, amit az élet adott neked. Mindig üldözöl valamit, de most végre elérheted. 2020-ban készen állsz arra, hogy végre elfogadd, amit az élet kínál neked. Ne terheld túl magad és ne tagadj meg magadtól semmit sem.

Rák

Amit szeretnél: Szeretnéd, hogy a dolgok állandóak és megbízhatók legyenek. Úgy gondolod, hogy a legjobb akkor az élet, ha minden nyugodt és amikor semmi sem változik. Azt szeretnéd, hogy az életed változatlan maradjon, miközben valakire támaszkodhatsz, anélkül, hogy gondolkozni kéne erről a személyről.

Amire szükséged van: Készülj fel a változásra és az új esélyek befogadására. 2020-ban készen állsz, hogy felrázzon a világ. Számtalan ajtót kapsz, amikor egyet bezársz, a felfedezésük viszont csak rajtad múlik. Lehet, hogy érnek meglepetések, végre megtudod, hogy mi vár rád a komfortzónádon kívül.

Oroszlán

Amit szeretnél: Hogy minden célod megvalósuljon. Keményen dolgoztál azért, hogy mindent elérj, ezért egy kicsit türelmetlenül fogadod, ha várni kell az eredményre. Azt akarod, hogy 2020 legyen az év, ami az eredmények éve.

Amire szükséged van: Felelősségteljesen kell eldöntened, hogy hogyan éred el a fenti dolgokat. 2020 izgalmas lesz számodra. Jobban fogsz hajtani, mint valaha tetted, de ahelyett, hogy hagynád, hogy az erőd a fejedbe szálljon, inkább praktikus leszel. Ha tudod ellenőrizni magad, akkor évvégére megkapod, amit akarsz.

Szűz

Amit szeretnél: Ragaszkodni a tervedhez, semmi más nem számít. Ismered magad, és tudod, hogyan járj el, és hogy merre kell menned. Már egy ideje kutatod, hogy hogyan tökéletesítheted az életcéljaidat, de most képes vagy is követni a tanácsokat.

Amire szükséged van: Szánj időt arra, hogy kitaláld, hogy mi a legjobb választás számodra. A 2020-as évben próbálj meg kitörni a kényelmes komfortzónádból, mert ez impulzív lendületet ad majd. Eleinte nem fog ez neked tetszeni, de később belejössz, és még pihenni is marad időd.

Mérleg

Amit szeretnél: Teljesen gondtalan és nyitott lehetőségeket. Úgy érzed, hogy lekötötted magad, és szeretnéd, ha ebben az évben végre szárnyalnál és elvágnád a gyökereidet. Természetes vágyad, hogy arra koncentrálsz, amit akarsz, de közben egy kicsit félsz is, hogy meggondolatlanságod problémát okoz majd.

Amire szükséged van: Ne felejtsd el az életedben lévő állandó kapcsolatokat: szülők, házastársak, gyerekek. 2020 könnyű és nyitott lesz számodra, el akarsz benne tévedni. Közben ne felejtsd el azokat az embereket, akik körülötted vannak, tölts velük is időt.

Skorpió

Amit szeretnél: Megragadni az életed és ellenőrizni annak bizonyos részeit. Úgy érezed, hogy a dolgok kissé mintha kifutnának a kezedből. Csak annyit akarsz, hogy úgy érezd, hogy beleszólhatsz az életed alakulásába.

Amire szükséged van: A 2020-as év a te szándékodtól függetlenül is, de felszabadít a korlátaid alól. Viszont van egy jó hírünk, hiába vesz 180 fokos fordulatot az életed, képes leszel élvezni a szabadságodat.

Nyilas

Amit szeretnél: Minden új dolgot üldözni. Nagyon könnyen kézben tartod az életed, és futsz vele, és nem érted, hogy miért kellene a 2020-as évnek másként zajlania.

Amire szükséged van: Légy türelmes. Vidd végig azokat a dolgokat, amiket elkezdtél. Az új év mindig egy tiszta és új lap, amelyet építhetsz. De vigyázz, 2020 meg akarja neked mutatni, hogy amibe belekezdtél, azt véghez kell vinned. Lesznek itt meglepetések, ha nem leszel türelmes.

Bak

Amit szeretnél: Sikeresebb, vagy mint valaha, fejet hajtva dolgozol önmagadon és karriereden. Elégedett vagy azzal az elképzeléssel, hogy az új éved tele lesz sikeres eredményekkel.

Amire szükséged van: Elfogadni a pihenést és felismerni, hogy ez nem rossz dolog. A 2020-as évedben emlékezned kell arra, hogy az, hogy halálig dolgoztatod magad nem lesz jó. Szükséged van a pihenésre, hiszen az elméd és a tested csak akkor tud szárnyalni.

Vízöntő

Amit szeretnél: Ha valaki kér tőled valamit, akkor igyekszel nem törődni az elvárásokkal. Nem szereted, hogy mások éreztetik rajtad a nyomást, hogy hová kell menned, mit kell tenned. Nem akarod figyelmen kívül hagyni az embereket, és kizárni sem akarod, de néha jól esik őszinte lenni magaddal és tenni az egész világra.

Amire szükség van: Hogy a sok elvárásra kreatívan reagálj, és megmutatasd hogy nálad nincs hihetetlenebb ember. 2020 sok kreatív energiát fog adni, használd fel minden tekintetben.

Halak

Amit szeretnél: Megragadni minden lehetőséged és teljes erővel kihasználni mindezt. Olyan sokat láthatsz a világból, de te nem a szívedet és a kezedet használod. Többet élsz fejben, mint a valóságban és nem tudod, hogy ez miért probléma.

Amire szükséged van: Nyisd meg a szemed az előtted zajló események előtt. A 2020-as év izgalmat hoz, és felszabadít. Végre készen állsz a változásokra, de ha nem koncentrálsz arra, ami itt van, akkor elfut a világ előled, és nem fogod észrevenni.

Ezt olvastad már?

No Comments