5 rúzs, amit próbálj ki ebben a szezonban!

Végre itt a tavasz, ami azt jelenti, hogy a sötét tónusokat felváltják a világosabb, harsányabb színek a sminktáskánkban. Rúzsrajongókként mutatunk nektek öt darabot, amire érdemes lecsapni idén tavasszal!

Az Avon márciusi újdonságai közt szuper matt rúzsokat találunk, a True Matte Legend kollekció extra tartós, erősen pigmentált, különleges, gyémánt alakú fejjel lett kialakítva és mivel jól hidratál, nem szükséges előtte balzsamot használni.

Ár-érték arányt tekintve a Catrice újdonsága is nagyon jó választás, a Power Plumping Gel ajakrúzs legfrissebb árnyalata, a Don’t be shy egy igazi élénk, tavaszváró árnyalat.

Az Essence kínálatába is kikerült már a tavaszi szortiment, a Stay 8h matte folyékony ajakrúzs 9 tartós, jól kihasználható, kényelmes árnyalattal várja a rúzsimádókat. Mi a tökéletest pirost, az I dare you-t választanánk!

Az Inglot LipSatin kollekciója minden alkalomra kifogástalan megjelenést biztosít nude színeivel, a krémes és puha formula mindig helyzetben kényelmes viselet lesz.

Az Yves Rocher nagy kedvencünk, és idén biztos, hogy ki fogjuk próbálni ezeket a hosszantartó, prémium folyékony matt rúzsokat!

Hölgyeim! Legyetek bátrak, hangsúlyozzátok szépségeteket!

No Comments