5 app ami megkönnyíti az életünket nekünk, nőknek

Fontos a fenntarthatóság? Szeretsz listákat írni? Odafigyelsz a testedre és az elmédre? Hoztunk öt alkalmazást, amit ha letöltesz a telefonodra, akkor egyszerűbbé teheted az életedet!

Goon On You

2020 az év, ahol már ciki nem fenntarthatónak lenni. A Goodstuff is rengeteget foglalkozik ezzel a témával. Mindenki buzdítunk arra, hogy műanyagmentesen éljen, és tegyen azért, hogy a világ jobbá váljon. Ha számodra fontos, hogy mit viselsz és tartózkodsz a fast fashiontől (azaz a világmárkák pusztítóan gyorsan és nem megfelelő körülmények között szalaggyártot ruháitól), akkor a Goon On You alkalmazás tetszeni fog.

A Good On You lényege, hogy segít felmérni, hogy egy-egy adott márka mennyire fenntartható. A gyártási körülmények tekintetében, az anyagok minőségét illetően és más környezetszennyezési szempontok alapján rangsorolja a márkákat. Kiemeli, ahol a márka tesz azért, hogy zöldítse a világot. Csillagok alapján látható az appban a márka nevére rákeresve, hogy mi az értékelése egy-egy márkának.

Itt többet megtudhatsz az alkalmazásról: https://goodonyou.eco/

Runpee

Veled is előfordult már, hogy a moziban csak arra gondoltál, hogy mikor érdemes kimenni a filmről? Ha téged is kis hólyaggal áldott meg a sor (vagy netán várandóan ülsz be egy filmre), akkor a Runpee hasznos lesz. Ez az alkalmazás megmutatja ugyanis, hogy a film hányadik percében érdemes kiszaladni egy gyors wc látogatásra, hogy ne maradj le semmi fontosról.

ITT tudod letölteni az app-ot!

Wunderlist

A legjobb lista alkalmazás, amit elképzelhetsz. Ha szereted a listákat, akkor a Wunderlist lesz az új legjobb barátod. Kezelheted benne a saját feladaidat, de létrehozhatsz közös listákat a családtagjaiddal. Olyan dolgokra, mint munka, bevásárlás, iskolai teendők, programok listázása tökéletes lesz az alkalmazás.

ITT tudod letölteni

Clue

Fontos, hogy nőként tisztában legyünk a saját menstruációnkkal. Nem csak azért, hogy tudjuk, hogy mikor jön meg, hanem az egyéb tünetek kezelésére is. A Clue egy olyan menstruációs alkalmazás, ami segít nyomon követni a menstruációdat, segít megérteni a tüneteket, és megbízható ovulációs alkalmazásként, menstruációs naptárként, termékenységi nyomkövetőként, fogamzásgátló tabletták emlékeztetőjeként és menstruációs ciklus nyomon követéseként is használható. Ha babát terveztek, akkor is jól jön!

ITT tudod letölteni

Headspace

A meditáció fontos az életminőségünk javításában. A Headspace egyszerű meditációs gyakorlatokat segít elsajátítsani. A rendszeres meditáció segít az önértékelésedben, leküzdhető vele a depresszió, de már csak azért is jó, mert kiegyensúlyozottabb leszel tőle. A Headspace megközelíthetővé teszi a meditáció, hiszen oktatóanyagokat és képzési videókat is nézhetsz benne, a napi meditáció mellett.

Itt tudhatsz meg róla többet: https://www.headspace.com/

Ezt olvastad már?

No Comments