Köszönjük neked 2020, hogy megtanítasz felkelni a padlóról!

Már most látjuk, hogy idén az összeszedettségünkre és az erőnkre is szükségünk lesz.

2020 a te éved lehet, ha nem fogadod el többé a kudarcot. Elestél? Akkor állj fel és menj szépen tovább!

Ideje abbahagynod, hogy a legrosszabbat feltételezed magadról. És ne gondold azt sem, hogy a kudarc az utazás végét jelenti, mikor még csak az elején jársz. 2020-ban ne fogadd el a kudarcot, mint opciót!

Összetört a szíved? A gyászidőszak után ideje újra randevúzni, hogy végre megtaláld az igaz szerelmet. Elutasították a jelentkezésedet álmaid állására? Tölts ki egy újabb jelentkezést egy másik állásra. Ha minden tőled telhetőt megteszel, de még mindig nem elég jó az eredmény, akkor se add fel!

Ha kudarcot vallsz, ahelyett, hogy cinikussá válnál, ahelyett, hogy úgy viselkednél, mintha a világ ellened fordult volna, ahelyett, hogy dühös lennél magadra és mindenkire körülötted, egyszerűen kelj fel, porold le magad és próbáld újra!

Ahelyett, hogy sírva üvöltenél a párnába, ahelyett, hogy azon rágódnál, mit rontottál el, ahelyett, hogy azt gondolnád, nem érdemled meg a boldogságot, feszítsd meg az álladat és egyszerűen… PRÓBÁLD ÚJRA!

Ahelyett, hogy mindenkit elriasztanál magad mellől, aki megpróbál felvidítani, önpusztítás és sajnálatban való dagonyázás helyett húzd ki magadat, és próbáld újra!

Ahelyett, hogy összehasonlítanád magadat mindenkivel, ahelyett, hogy azon gondolkodnál, mennyire le vagy maradva a többiekhez képest, ahelyett, hogy hibáztatnád magadat azért, hogy nem tettél még le semmit az asztalra, töröld le a könnyeidet és próbáld újra!

Ha 2020 lesz életed legjobb éve, akkor is sok kudarc vár még rád. Lesznek rossz napok, amiket el kell viselni. Lesznek olyan pillanatok, amelyeken csak nehezen fogsz tudni túllépni. De meg kell birkózni ezekkel a kételyekkel, bizonytalanságokkal és akadályokkal.

Újra kell próbálnod!

Még akkor is, ha nehéz, és még akkor is, ha fáj.

2020-ban ne add fel! Ne fogadd el a kudarcot, ne gondolj folyton a legrosszabbra és ne temetkezz bele a rossz szokásaidba. Sikeres leszel, de először el kell ezt hinned. Ez az igazság. Adj magadnak időt a változásra.

Engedd meg magadnak a változást!

2020 nem a perfekcionizmus éve, hanem a KITARTÁSÉ!

Ebben az évben sétálj tovább még akkor is, ha úgy érzed, fel kellene adnod. Ez az az év, amikor megmutathatod magadnak, mi mindenre vagy képes még akkor is, ha úgy tűnik, nincs remény. Ez az az év, amikor megmutathatod a világnak: acélból vagy és nem fog tudni senki megállítani.

Olvasd el ezt is:

No Comments