Ha úgy érzed rossz napod van, akkor mutatunk egy kutyát, aki felvidít…

Nehéz idők járnak, ezért nehéz mosolyogni is, de mégis megpróbálunk felvidítani. Ismerd meg te is híres fényképész cuki kutyáját, aki mindenkit jókedvre derít.

A shiba- inu kutyák szinte már egybefolytak a japán emberek mindennapjaival. Ez a kutyafajta a legnépszerűbb az országban, és ez nem véletlen. Ezek a hűséges, nagy mozgásigényű, de mégis fenséges kutyák Japán 6 tradícionális kutyafajtáinak egyike, amit már a 19. század előtt is tenyésztettek.

Masayo Ishizuki japán fotós, más néven ISSY-RIDER már 2012 óta készít shiba-inukról képet, de az egész karrierje azzal kezdődött, hogy feltöltötte saját shibájáról az első fotót. Azt viszont ő sem gondolta volna hogy több tízezer ember fog majd rajongani a képeiért.

Eleinte két shiba-inut nevelt a fotós, ám mostanra csak egy kutyusa maradt. Minden évszakban elmennek a kutyájával egy csodás virágos mezőre, hogy fotókat készítsen kedvencéről, de persze vállal másoktól is felkérést hasonló fotókra.

Ezeket a fotókat aztán feltölti az Instagram csatornájára, mi pedig nem győzzük szívecskézni. Jöjjenek a képek, hogy neked is jobb kedved legyen!

Itt tudod követni a fotóst és cuki kutyáit!

Ezt láttad már?

No Comments