Ő sosem lesz a tiéd, akármennyire küzdesz érte

Néha egyszerűen el kell fogadnod a dolgokat, ugyanis nem tehetsz mást. Bele kell törődnöd abba, hogy ő sosem lesz a tiéd, akármennyire is szeretnéd.

Néha olyan dolgokért harcolunk, amelyeket egyszerűen nem érhetünk el. Ez az élet része, nincs mit tenni.

Ő is ilyen…

Soha nem lesz a tiéd, nem számít, mennyire akarod. Pazarolhatod az idődet, megpróbálhatod erőszakkal és akarással megszerezni magadnak, noha tudod, hogy nem helyes, de akkor sem lesz veled.

Egy kapcsolatnak egyébként sem a keménységről kellene szólnia. Nem az erőszakos akarásról. Nem tudsz mit tenni, ha nem jó az időzítés, ha nincs meg a kémia, vagy érzelmileg elérhetetlen az illető. Vagy akaratoskodsz, ami sehova sem vezet, vagy egyszerűen továbblépsz.

Ha nincs meg a kémia, nem tudod kierőszakolni belőle. Ne pazarold az idődet egy olyan kapcsolatra, amely sosem fog összejönni. Jobb vagy ennél és ezt te is tudod. Ne hagyd, hogy olyan emberek legyenek az életed részei, akik nem érdemlik meg.

Ez akadályozza a fejlődést.

Akadályozza a boldogságot.

Ha örökre az elérhetetlenre vársz, nem fogod meglátni, amikor az elérhető karnyújtásnyi közelségbe kerül hozzád. Ne foglalkozz valaki olyannal, akinek nem vagy fontos. Szeresd magadat annyira, hogy csak hagyod. Ha elengeded az akarást, az életed idővel magától is sínre kerül.

Idővel el fog jönni az, aki biztosan tudja: téged akar.

Olvasd el ezt is:

No Comments