Hogyan változtatja meg az életedet az újhold a Kosban?

Március 24-én az újhold a Kosban jár, és ez jót (is) jelent ebben a bizonytalan időszakban. Az Újholdtól az inspiráció új formáit kaphatjuk meg. Ahol elvesztettük a hitünket, most visszaszerezhetjük a hatalmi pozíciónkat. Tudd meg, hogy rád milyen hatással lesz ez a különleges asztrológiai helyzet.

Kos 

Végre elértük a te hónapodat! Ironikus módon miközben a Kos szeret mozogni, és felfedezni új dolgokat, a te világod most egy kicsit lelassít ebben az időszakban. Az újhold új tudatosságot fog adni neked, tele leszel új ötletekkel, motivációval, így a következő időszak kihívásait is könnyedén veszed. Még ha úgy érzed is néha, hogy minden elcsúszott, az optimizmusod szikrája megmarad. Továbbra is hiszel a jobb jövőben és ez kitűnő dolog!

Bika 

Ez az újhold kihívást jelenthet a számodra, mivel olyan pillanatokat hozhat vissza, amelyekben úgy érezheted magad, mintha kudarc érne. Ahhoz, hogy kibékülj a múltaddal, készülj fel a jövődre. A Kos energiái reményt és lehetőséget adhat neked, mégpedig ott, ahol nem is számítasz erre! Tekints erre az időszakra úgy, mint egy nagy pihenő, ami építi az energiáidat. Nézd a dolgok jó oldalát és maradj továbbra is koncentrált.

Ikrek 

Kicsit magányosan érezheted magad mostanság, de az újhold a Kosban emlékeztet téged a nagyszerű barátaid fontosságára. Ez azt is jelentheti, hogy új emberekre találsz a közösségi médián keresztül. Hallgasd meg a barátaidat, akik ösztönözhetnek és motiválhatnak téged. A kommunikáció iránti szereteted lehetővé teszi számodra, hogy könnyebben vedd ezt a következő időszakot és összekapcsol téged másokkal.

Rák

Sok minden fog most az újhold ideje alatt emlékeztetni, hogy mi a helyed a világban. Ne félj megmutatni, hogy milyen félelmetes is tudsz lenni. De vigyázz, hogy mit mondasz, mert minden tekintet rád szegeződhet most. A Szaturnusz most segít neked megtervezni néhány későbbi tervedet. Ez az időszak nagyszerű az új tervek elindításához, a régi projektek kidolgozásához, aminek eredményét a későbbi időszakban látod majd.

Oroszlán

Nagyon sok csodálatos lehetőség kínálkozik számodra most, hogy megtanulj valami újat és növekedj az újhold ezen szakaszában. Ha új kézműves dolgokat szeretnél kipróbálni, vagy többet szeretnél megtudni egy-egy témáról, akkor az újhold feltölt a szükséges inspirációval és bátorsággal. Az optimizmus és a remény érzése néhány rövid pillanatig elűzi a sötétséget az életedben.

Szűz

Az újhold energiái miatt most úgy érzed, mint egy cirkuszba csöppentél volna. Ne ess pánikba! Bármilyen bizonytalanságot vagy személyes csatát át tudsz vészelni, ráadásul most erősebbnek is érzed magad, mint régebben. A Kosban lévő újhold miatt most megtalálod a módját az egyensúlyod megteremtésére, és ez ösztönöz arra, hogy optimálisabban gondolkodj, ráadásul megadja az eszközöket a harc folytatásához is. A Szaturnusz befolyása erősebbé és bölcsebbé tesz téged most. Használd ki bátran!

Mérleg

Ez az időszak most mindenképpen érdekes lesz számodra, mert többet megtudhatsz magadról. Az újhold felvilágosít olyan dolgokban, amik miatt aggódtál, illetve megtalálhatod a belső békéd. A Szaturnusz belépésével kicsit jobban fogod majd érezni magad. Ez lehet a növekedés periódusa számodra, amikor másokon keresztül érheted el a tudatalattid mélyebb részeit.

Skorpió

Ösztönzést kapsz arra, hogy megtaláld a jobb, erősebb és fegyelmesebb énedet. Az újhold felnyitja a szemed, olyan dolgokat láthatsz meg, amiken változtatnod, vagy finomítanod kell. A dolgok most rendkívül megváltoztak körülötted is, de még mindig két lábbal állsz a földön. Az újhold új prioritásokat jelöl ki neked, és a hatékonyságod csak növelni fogja a sikereidet.

Nyilas

A Kos szezonja némi optimizmust hoz a világodba. Az újhold energiái megélénkíti a szellemedet, és inspirál néhány olyan pillanatot, amit a szórakoztatásodra lesz. Meg kell tanulnod most pihenni is, mert ahogy érkezik a Szaturnusz, akkor kicsit fáradtabb leszel, viszont fellégezhetsz utána, ahogy elhalad. Tartsd ki ebben az időszakban, és hagyd, hogy a kreativitás átfolyjon rajtad ebben a hónapban.

Bak

Megállíthatd most téged az újhold a Kosban. Túlterhelt vagy és túl sok munkád van. De szerencsére végre átláthatsz azokon, akik álarcot viselnek, és végre jobban látod a hangsúlyokat az életed különböző területei között. Legyél optimista és őrizd meg a belső békédet. Lásd el azokat, akiknek szükségük van rá, most rád is szüksége van a világnak. Az újhold rávilágít arra is, hogy mekkora pillére vagy a közveltlen környezetedben élőknek.

Vízöntő

Amikor a Szaturnusz is belép a képletbe, akkor a dolgokat kissé komornak láthatod, de a Kos újholdja egy kicsit inspirál majd arra, hogy új gondolkodásmódot találj. Egy nagyon más időszak lesz a következő időszak számodra. Ahogy megszokod az újdonságokat, akkor képes leszel a növekedésre, és az önfelfedezésre. Az újhold képes lesz arra, hogy végre meglásd a dolgok fényesebb és ragyogóbb oldalát.

Halak

Most újra visszaállíthatod a stabilitásra összpontosító figyelmedet, amivel újra kisúlyozottnak érezheted magad ebben az időszakban. Amikor a Szaturnusz is belép a képletbe, akkor mintha a világ minden súlya a válladat nyomná. Add át magad, és hagyd hogy nyomás eláramoljon a testedből. Az újhold erőt fog adni, és bölcsességet, hogy keményen fenntartsd magad és visszaszerezd az irányítást. Ne feledd, hogy az sem szégyen ha segítséget kell kérned!

Ezt olvastad már?

No Comments