Egy lágyszívű nőnek nem való a barátság extrákkal kapcsolat

A lágyszívű nők érzékenyek, kedvesek és szeretetteljesek. Szívesen álmodoznak lopott csókokról és szerelmes üzenetekről, de ezt nem fogják megkapni egy barátság extrákkal kapcsolatban.

Egy lágyszívű nőnek sosem lenne szabad barátság extrákkal kapcsolatba bonyolódnia, ha titokban szenvedélyes randevúkra és örök szerelemre vágyik. Ne hazudtold meg önmagadat csak azért, hogy közelebb kerülj valakihez. Ne mondd, hogy nem akarsz szerelmet, ha ez nem igaz.

Idővel nehéz lesz megbirkózni a ténnyel, hogy bár jó barátok vagytok, jó köztetek a kémia is, sosem lesz ebből igaz szerelem. Nem számít, milyen erősen akarod megtenni a következő lépést, nem fog menni. Sosem fogod megkapni, amit akarsz.

Egy lágyszívű nőnek sosem szabadna barátság extrákkal kapcsolatba bonyolódnia. Mert nehéz úgy barátkozni valakivel, hogy mélyen törődsz vele, kölcsönösen megértitek egymást, de közben tudod, hogy nem fog örökké tartani. Hamarosan véget ér. Tovább fogtok lépni. Újra idegenek lesztek egymásnak.

Most úgy érezheted, bármit megtennél, hogy fizikai közelségbe kerülj vele, pedig tudod, hogy ő nem fogja megadni neked azokat az érzéseket, amelyekre vágysz. Magányosnak fogod érezni magadat. Elveszettnek. Csalódottnak.

Hiszen hiába csókolhatod meg, a kezét már nem foghatod meg az utcán. Elbúcsúzhatsz tőle késő este üzenetben, de másnap nem vár válasz. Megmondhatod, milyen vonzónak tartod, de azt nem, mennyire szerelmes vagy. Vékony jégen táncolsz, amely idővel be fog szakadni alattad.

Egy lágyszívű nőnek sosem szabadna belebonyolódnia egy barátság extrákkal kapcsolatba, mert a boldogtalanság borítékolva van. Nem fog működni. Nem úgy alakulnak a dolgok, mint a filmekben. Valószínűleg nem fogja meggondolni magát és azt mondani, légy a kedvese.

Sose bonyolódj bele egy barátság extrákkal kapcsolatba, ha titokban késő esti randevúk, szerelmes ölelések és őszinte vallomások után vágyakozol. Mert egy barátság extrákkal kapcsolatban ezt nem biztos, hogy meg fogod kapni.

És boldogtalan leszel…

Olvasd el ezt is:

No Comments