Nézz be az Odaát sorozat főszereplőjének kényelmes házába

Jensen Ackless és felesége, Danneel egy helyi lakberendező csapattal dolgozott együtt, hogy egy olyan tóparti otthont készítsenek el együtt közösön, ami tükrözi a zene és a bekuckózás iránti rajongásukat. Nézzünk körül a csodás otthonban egy kicsit és ámuljunk!

Az Austini-tó mellett él Jensen Ackless és felesége. A színészt az Odaát sorozatból ismerheted, amiben 2005 óta játszik. Amíg Jensen a képernyőn egy erős és rettenthetetlen démonvadász, otthon szereti a kényelmet és imád zenélni.

A lakásukban sok szín és textúra uralkodik, és mindenhol találunk egy-egy tárgyat, ami kötődik a zenéhez. Ha egy gyors dalfelvételről van szó, akkor a nappaliban simán felvehető egy dal, hiszen ott van egy gitár. A csodás lemezjátszókon tényleg le is játszik a házaspár néhány dalt, de a kétszintes házban mindenhová el lehet vonulni és elbújni, ha valamelyik családtag magányra vágyik.

A házaspár miután eldöntette, hogy elhagyja Brentwoodot, akkor véletlenül kocsikázás közben látták meg az eladó táblát az ingatlanon. “Amikor elmentünk Danneel az ingatlanügynökhöz, aki megmutatta a házat, egymásra néztünk és azt mondtuk: Ez az a ház, amit kerestünk” – emlékszik vissza Jensen. Szerencsére a tulajdonos hajlandó volt eladni az ingatlant, ami messze volt még a kulcsrakész állapottól. Jensen és Danneel felkérte Paul Lamb ausztrál építészt, és Fern Santini belső építészt, hogy közösen dolgozzanak a házon.

Persze az Odaát színésze bevonta a család többi tagját is, 5 éves kisfia például a Pinteresten keresgélt a szobájához inspirációkat.

Mielőtt megmutatnánk a belső részeket, íme egy kinti részlet a ház melletti kertből, ahol a medence található

Szerencsére Lamb, és Santini nagyon gyorsan megtalálta a Ackless házaspár stílusát és igényeit, így nem volt sok kérdésük a berendezéssel kapcsolatban. Még Jensen sem tiltakozott, amikor a királykék kanapét megmutatta neki a lakberendező. Persze, ahogy meglátta rögtön azt kérdezte, hogy “Mindenki megőrült itt?” de aztán gyorsan megbarátkozott a kanapéval, ami a lakásuk egyik dísze lett azóta.

Íme a tó melletti lakás, a helyiségei, amiket elnézegetve kijelenthetjük, hogy ebben a lakásban minden puha és kényelmes és nagyon elegáns, de mégsem hivalkodó.

Az előszoba görög stílust idéz és sok-sok növény uralja
Az egyik nappali pihe-puha és kényelmes marokkói párnákkal a maximális pihenésért
A konyha az előszobából nyílik és a fehér bútorok uralják
A hálószobában a fekete és a szürke dominál a meleg és puha textiliákkal
Az 5 éves JJ gyerekszobáját ő tervezte meg a Pinterest segítségével
A felnőttek bárpultján rengeteg féle whisky sorakozik
A hálószoba melletti fürdőszoba központi eleme a csodás és hatalmas kád
Ugye, hogy mennyire jól néz ki a faborítású mennyezet, és fal mellett ez az élénk színű kanapé?

Ezt láttad?

No Comments