7 jel, hogy egy “majdnem” kapcsolatban vagy, szóval menekülj!

Hogy miért? Mert valószínűleg össze fog törni a szíved.

1. Nincsen “nevén nevezve” a kapcsolat

Ez egy elég nyilvánvaló jel, mégis sokan nem veszik észre. Ha mindig hárítja azt, hogy a barátnőjének tituláljon, és szerinte ti csak “lógtok” együtt, akkor kezdj el figyelni. Persze nem kell azonnal világgá kürtölni a kapcsolatot, de ha hónapokig tart ez az állapot, akkor bizony ez a férfi nem vesz téged komolyan. És könnyen lehet, hogy nem te vagy az egyetlen…

2. Mélyen hallgat rólad a szocmédiában

Személy szerint nem vagyunk rajongói az állandó posztolásnak a közös élményekről, de ha egyébként ő folyton ezt csinálja, csak akkor NEM, ha vele vagy, akkor az több, mint furcsa. Vajon miért rejtegeti, hogy együtt vagytok?

3. Kapcsolatban van az exeivel és más nőkkel is

Állandóan pittyeg a telefonja? Más nők írogatnak neki a FB-on, vagy más app-okon? Nem veszi fel a telefont, ha együtt vagytok. Ugye te is tudod, hogy miért….

4. Még nem találkoztál a barátaival (sem a családjával)

Bemutatni a választottadat a barátoknak (ha nem egy társaságba jártok) nem egy könnyű döntés. A falka véleménye sokat számít a férfiaknak, így teljesen érthető, ha ezzel kivár, nem szabad erőltetni. Ha viszont már hónapok óta együtt vagytok és te még mindig nem mered ezt szóba hozni, akkor érdemes elgondolkodni, hogy vajon miért nem vállal fel?

5. Csak heti egy estét tölthetsz nála

Óvakodj a pasitól, akinek van fura “ottalvós” szabálya. Ha kölcsönös a vonzódás vajon miért nem akarja, hogy több éjszakát is vele tölts? Egy kapcsolatban nincsenek ilyen ostoba szabályok. (Ha vannak, akkor pakolj és menj. Tényleg.)

6. Nincs romantika

Természetesen a mi elvárásaink is lehetnek meseszerűek. Mi is elragatathatjuk magunkat, és várhatunk a szőke hercegre, most nem erről van szó. Ha egy férfi semmennyi energiát nem tesz abba, hogy nőnek, szépnek, kívánatosnak és fontosnak érezd magad, akkor bizony nem tisztel és nem is vesz komolya. A férfiak tudják, hogy a nőknek fontos a romantika. Ki-ki vérmérsékelte szerint vállalja be ezeket a kapcsolaton belül. Van akinek egy romantikus séta a holdfényben a maximum, és van, aki még a közös főzésig is elmerészkedik. Ha a te pasid hallani sem akar az ágyon kívüli dolgokról, akkor valami gubanc van.

7. Kiakad ha az érzésekről van szó

Megvan az a történet, hogy alig várod, hogy elmesélj neki valamit ő pedig válaszul egy emojit küld? És az, hogy már alig várod, hogy találkozzatok ő pedig lemondja, vagy használhatatlanul rossz fej? Aki törődik veled, az figyel az érzéseidre. Minimum, hogy mond valamit ha történik veled valami eget rengető.

Te is tudod, hogy ennél sokkal többet érdemelsz!

Nézd meg ezt is:

No Comments