A boldog emberek azért boldogok, mert tudják, hogy folytatni kell…

A boldogság nem egy misztikus állapot a mesékből. Bárki elérheti, aki akarja és elég erős a hite.

A legboldogabb nők sem mindig önfeledten vidámak. Néha ők is álomba sírják magukat, mert elvesztették az irányítást az életük felett. A különbség annyi közted és köztük, hogy ők nem maradnak benne a szenvedésben. Nem idegeskednek sokáig.

Még akkor is összegyűjtik az erejüket, amikor olyan mélyre süllyedtek, ahonnan már nincs lejjebb. Elérik a céljaikat. Újakat tűznek ki. És soha nem adják fel…

A legboldogabb nők sosem vesztik el a magukba vetett hitüket. Biztosak abban, hogy elérik a sikert – még akkor is, ha hetek, hónapok, évek vagy évtizedek telnek el. Persze előfordulhat, hogy elbizonytalanodnak és megkérdőjelezik a lehetőségeiket. De nem engedik, hogy a félelem beleigya magát az életükbe. Kilépnek a komfortzónájukból. Kihívások elé állítják magukat. És győznek!

A legboldogabb nők sosem tétlenkednek, ugyanakkor felismerik, mikor kell szünetet tartani. Mikor kell feltöltődni, mikor van itt az ideje a pihenésnek. Ez nem azt jelenti, hogy lusták vagy hogy feladták. Inkább öntudatosak. Gyakorlatiasak. Ismerik magukat és a teherbírásukat. Amint feltöltődnek, már vissza is állnak a játékba.

A legboldogabb nők keményen megdolgoznak a céljaikért. Néha a világ elé tárják az eredményeiket, de nem ez mozgatja őket. Általában nem kérnek figyelmet. Nem másokat próbálnak lenyűgözni. Maguk miatt csinálják. Olyan életet próbálnak létrehozni, amelyre büszkék lehetnek.

A legboldogabb nők mindig továbbmennek, mert a feladás nem opció. Esélytelen, hogy elbúcsúzzanak az álmaiktól. Biztosak abban, hogy sokkal többre képesek, mint amit eddig elértek. Mindeközben persze hálásak azért, amijük van.

A legboldogabb nők még akkor is továbbmennek, ha összetört a szívük. Ha megrendült a hitük. Ha elbizonytalanodtak. Remélik, hogy minden rendben lesz. Ezért képesek erőfeszítéseket tenni. Ezek a nők tudják, hogy megérdemlik a boldogságot. Megérdemlik a szeretetet. Megérdemlik a sikert. Megérdemelnek mindent, amiért eddig küzdöttek.

A legboldogabb nők nem adják fel. Meginghatatlanul hisznek magukban, a sikereikben és egy szebb jövőben. Nem azért ők a legboldogabbak, mert nincsenek problémáik. Azért a legboldogabbak, mert tudják, hogy az élet értük van.

Olvasd el ezt is:

No Comments