Ne aggódj kedves Kos, (annyira) nem ment tönkre a születésnapod…

Tudjuk, hogy nagyon vártad már a születésnapodat, de közben a világ nagyot fordult velünk. Tudjuk, hogy sok mindent terveztél, és valószínűleg ebből semmi sem fog összejönni. Tudjuk, hogy a világban most sokkal rosszabb dolgok vannak, de te mégis csalódott vagy a szülinapod miatt. Megértjük és segítünk kicsit, hogy jobb legyen a helyzet, anélkül, hogy elhagynád a lakásodat.

1. Készíts felvételeket barátaival 

Töltsd le a Zoom nevű alkalmazást, és hívd meg a barátaidat egy csevegésre. Kapcsolatjátok be a kamerákat, és beszélgessetek. Közben mehet a falatozás, koccintsatok, és egyetek egy jót. Rendelhettek egyszerre pizzát is, és akié előbb megérkezik az “fizeti” a következő kört.

2. Játssz társasjátékokat 

Rengeteg társasjáték játszható online, például a Cards Against Humanity, az Activity de ki lehet alakítani saját játékot is az Amőbától elkezdve a Torpedóig. A lényeg, hogy amíg hívásban vagytok használjátok ki az alkalmat és ahelyett, hogy a rossz dologról panaszkodnátok inkább a játékra koncentráljatok!

3. Rendezz virtuális partit

Ha te és barátai a rajongtok az online játékokért, akkor regisztráljatok a Word of Warcraftba, vagy az Animal Crossing játékba esetleg töltsétek le a SIMS 4-et. Itt virtuálisan össze is jöhettek és bulizhattok együtt a figuráitokkal. Ráadásul itt új barátokat szerezhetsz, akikkel később akár az online teret elhagyva személyesen is játszhattok.

4. Süss magadnak egy tortát 

Ahelyett, hogy egy készen kapható tortát rendelnél, vagy hozatnál valahonnan néhány torta szeletet, készítsd el a saját tortád azzal, akivel együtt laksz. Azokat a hozzávalókat használd, amik otthon vannak, így kipróbálhatod a kreativitásodat is. Ne felejsd el a díszítést se, a gyertyák és a cukormáz kell! Főleg most!

5. Rendelj ételt kedvenc éttermedből

Mindig ugyanott ünnepled az évfordulókat és a jeles eseményeket és most csalódott vagy, hogy nem tudsz beülni? Semmi gond! Nézd meg, hogy a kedvenc helyed fent van-e Wolton, vagy a Netpincéren esetleg más hasonló oldalon és kérj házhoz szállítást. Így támogathatod a kedvenc helyedet, és főznöd sem kell!

6. Öltözz fel szépen, hiszen szülinapod van

 Nem számít, hogy a házban maradsz, de vedd elő a legcsinosabb ruhád. Csináld meg hajad, és a sminked. Vedd fel azt a ruhát, amiben tündökölsz majd. Nyugodtan fotózd le magad kicsípve, legalább lesz mit kitenni a közösségi oldalaidra. Ha már megszoktad az otthoni ruhát, igazi megváltás lesz kiöltözni végre 🙂

7. Kocsmatúrára fel! 

Ki mondta, hogy ahhoz, hogy többféle italt kipróbálj ki kell menned a bulinegyedbe? Készíts különféle italokat, és minden helyiségbe ezekből tegyél be. Járd végig a szobákat, a nappalit, a konyhát, a fürdőt és csipegess, és iszogass. A nappaliba kerüljön bor egy kis sajttal, hálószobába pezsgő és eper, esetleg csoki. Légy kreatív és mire minden helyiséget végigjársz tuti, hogy mosolyogni fogsz!

8. Írj egy listát azokról a dolgokról, amiket a karantén után meg szeretnél megvalósítani 

Lehet, hogy most nem tudod elhagyni a házat, de ennek az időszaknak is vége lesz egyszer. Amíg erre vársz érdemes listát írnod, hogy miket szeretnél meglátogatni, amikor lehetőséged lesz rá. Legyen szó egy új étteremről, egy bárról, egy túraútvonalról, egy parkról, egy szállodáról minden jöhet. A szülinapod jó ürügy arra, hogy nagyszabású terveidet is felvésd erre a bakancslistára, aztán szépen megvalósítsd egyedül, vagy a barátaiddal. Kezdj el kutatni új dolgok után, aztán az év hátralévő időszakában valósítsd meg ezeket!

Ugye, hogy máris jobban érzed magad kedves Kos? Bármi is történjen, mi boldog születésnapot kívánunk!

Ezt olvastad már?

No Comments