Hogyan kezelik az egyes csillagjegyek a koronavírus járványt?

Egyik csillagjegy sincs könnyű helyzetben. Van, aki viszont könnyebben és van aki nehezebben viseli ezt az időszakot, amikor is egy világjárvány átírta az egész eddig életünket. Rád igaz jellemzés?

Kos

Te, aki mindig útközben vagy, és a lehető legteljesebb mértékben élsz, a te terveidet tönkretette ez a világjárvány. Úgy látod, hogy túl sok energiád marad bent, mert nem tudod elégetni a sok jövés-menéssel. Ennek ellenére továbbra is optimista próbálsz maradni, és olyan tevékenységeket találni, amik mindaddig szórakoztatnak, amíg csak ez szükséges.

Bika

Úgy találod hogy az életed még mindig viszonylag normális keretek között mozog. Szereted a magányt, és otthon maradsz a saját kis szentélyedben. Jól felszerelt vagy, hogy hónapokig is kihúzd, lényegében berendezkedtél az ön-elszigeteltségre már jóval korábban. Nem tudod viszont, hogy mi fog történni, de felkészült vagy legalább.

Ikrek

Te mindent megteszel, hogy megbirkózz a rendkívüli körülményekkel. Sok időt töltesz azzal, hogy naprakész legyél a legfrissebb hírekkel, és azokba a tudnivalókba is beleásod magad, hogy milyen óvintézkedéseket tegyél meg. Ugyanakkor új és érdekes hobbikat is találsz magadnak, de sajnos ezek nem annyira kötnek le hosszú távon.

Rák

Túlterhelt és aggódós vagy nap mint nap. Ez a bizonytalanság megőrjít, és azt kívánod, bár azonnal megkapnád a válaszaidat. A legnagyobb félelmed, hogy nem tudod megvédeni a szeretteidet. Emlékeztesd magad arra, hogy nagyobb vagy, mint a félelem, ami ellen harcolsz. Vess be mindent, amit tudsz és így legyőzheted.

Oroszlán

Neked fontos a figyelem, és a társadalmi interakciók, az élet igazi megélése, így nem érzed magad elemedben most. A társadalmi távolság, és az elszigeltség nehezebben hat rád, mint azt gondolnád. Ebben a nehéz időben csak az ad erőt, hogy érzelmileg kapcsolatban állsz a szeretteiddel. Meríts ebből erőt!

Szűz

Büszke vagy a munkád hatékonyságára és termelékenységére, pandémia ide vagy oda, te hozod a szokásos dolgokat. Vigyázz azonban, ha egyértelmű határokat húztál az otthoni munka és a magánélet között, akkor tartsd is be az egyensúlyt.

Mérleg

Ahogy telnek a napok, egyre nezebben maradsz fenn a felszínen. Úgy érzed a normalitás eltűnt az életedből, és a vad kiszámíthatatlanság és a bizonytalanásg vette át a helyét. Ne érezd magad ettől rosszul. Inkább pihenj, meditálj és szánj időt a lelkedre ebben a nehéz időszakban.

Skorpió

A pesszimista gondolatok könyörtelenül versenyeznek a fejedben, és nem tudsz segíteni ezen, hiszen mindig csak a legrosszabbra gondolsz. Obszesszív módon követed a híreket, és bár ezek nem segítenek, és nincsenek a javadra, mégsem tudsz leállni ezzel. Ne feledd, hogy a válság idején a remény a legerősebb fegyver, amit te is használhatsz. Reménykedj hát!

Nyilas

Még mindig nehéz az agyad a körülötted lévő eseményektől. Inkább próbálsz nem gondolkozni ezeken, és csak a következő etapot várod, meg azt, hogy ezt az egész rémálmot magad mögött hagyhasd végre. Viszont most azonban szembe kell nézned a valósággal, hogy biztonságban maradj.

Bak

Úgy érzed, hogy ez a helyzet sok kellemetlenséget okozott a mindennapi életedben, különös tekintettél a rendezetlen munkahelyi körülményeidre. Zavar, hogy nincs folyamatosan ütemterved, és csak reménykedni tudsz, hogy ez hamarosan elmúlik.

Vízöntő

Te alkalmazkodó és független vagy, ami lehetővé teszi, hogy jól megbirkózz ezzel a helyzettel. A szíved azonban kevésbé szerencsés, mert azt akarja, hogy semmi se változzon. A szíved nem szokott hozzá, hogy korlátozzák a szabadságát!

Halak

Úgy érzed mintha a világ véget ér volna, és minden eddiginél jobban megkérdőjelezed a mindenség létezését. Lélegezz mélyeket, és mondd el magadnak, hogy minden rendben van. Itt az ideje, hogy összpontosíts a mentális egészségedre, az önszeretetetedre, és arra, hogy megfelelő ellátást kapjon a lelked.

Ezt olvastad már?

No Comments