Végre itt van, amire mindenki várt: Tom Hardy esti mesét olvas neked is

Mondjuk csak akkor, ha van BBC-d, de előbb-utóbb úgyis fent lesznek a Youtube-on is a videók, amin esti meséket hallgathatunk meg kedvenc filmszínészünktől, Tom Hardytól.

A nap híre, hogy április 27-től a Goodstuff szerkesztőségének kedvenc színésze, Tom Hardy gyerekeknek szóló meséket olvas fel a BBC CBeebies műsorában.

A felolvasás 18:50-es kezdése ideális a gyerekeknek, akik olyan történeteket hallgathatnak meg majd Hardy tolmácsolásában, mint a Simona Ciraolo Hug me (magyarul Ölelj meg!) című klasszikusa, amiben egy kis kaktusz csak arra vágyik, hogy megölelgessék. De jön majd Lizzy Stewarttól és Chris Haughtontól is egy-egy történet, amit inkább a britek ismernek, de sebaj!

Ez nem Hardy első mesemondó rodeója. Először 2016-ban kérték fel erre a kedves szerepre. A producer Claire Taylor ezt nyilatkozta akkoriban:

„Azt akartam, hogy legyen valami, amit a gyerekeknek jó nézni, és hallgatni ”

Tom Hardy meséire nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is kíváncsiak voltak, így 2020-ban eljött az idő az új évadra. Április 27-től tapadjatok a BBC-re, ahol Tom Hardy mesél majd kertjéből a kutyája mellől. Nagyon várjuk, addig viszont íme egy kedvcsináló régi történet:

No Comments