Isteni illatok változatos köntösben – idén tavaszra!

A finom illatok lélektanra gyakorolt jótékony hatásáról már többször is szót ejtettünk, nagyban segíthet a kedélyállapotunkon, ha kedvenc arománk ölel körbe bennünket, de persze mások felé is pozitív üzenetet sugárzunk, ha egy diszkrét, de megnyerő illatú parfümöt használunk. Most hat olyan tavaszi illatot mutatunk nektek, amelyet változatos módon tudtok magatokra varázsolni!

GLAMORIGINAL CITROMFÜVES SMINKLEMOSÓ

Általában azt tanácsoljuk, a mesterséges illatanyagokat tartalmazó krémeket tartsátok távol az arcbőrötöktől, de azzal nincs semmi baj, ha egy arcápolóban rejlik néhány csepp természetes virágvíz, mint például ebben az esetben az enyhe, frissítő citromfű, ami egyben remekül tonizál is. A sáfrányos szeklice olajával kombinálva ez a krémes, tejes lemosó nem csak tisztít, de még a ránckezelésben is segítségedre lesz.

MAGISTER PRODUCTS ROSÉ CONTROLL DEO

A rózsavíz jótékony hatásainak két cikket is szenteltünk, érdemes megnéznetek, ha többre vagytok kíváncsiak, de anélkül is érdemes vetni egy pillantást erre a finom, nőies illatú, natúr, alumíniummentes roll-on dezodorra, amelyet akár fehér blúzhoz is nyugodtan használhatsz.

SOFIA MICHELLE ZÖLD TEÁS – CITROMOS KRÉMDEO

A hagyományos dezorodok mellett mi nagyon szeretünk krémdeokat is használni, egészen más élményt nyújtanak, nem ragadnak és még ápolják is a bőrünket.

REFANTÁZIA VADCSERESZNYE TESTVAJ SHEA VAJJAL

Amikor alig bírjuk kivárni, hogy megpirosodjanak az első korai cseresznyék és még félig éretlenül esszük a fáról, mert ez jelzi a nyár közeledtét…Nos, ez a száraz bőrre készült, intenzíven hidratáló testvaj ezt az élményt juttatja eszünkbe.

NESTI DANTE WITH LOVE AND CARE LIMONUM ZAGARA PARFÜM

Az 5 különféle illatból álló, olasz parfümsorozat záró darabja egy igazán friss, üde, citrusos illat, amit aktív életet élő hölgyeknek ajánlunk.

OSCAR DE LA RENTA BELLA ROSA PARFÜM

Egy csipetnyi luxus mindenkinek jár, ez a nemes, vérbeli virágos illat pedig igazán elbűvölő csomagolásban érkezik, a mi lelkünk már attól is ragyog, ha csak kézbe vesszük az üveget.

YVES ROCHER SABLE FAUVE PARFÜM

Az egzotikum kedvelői magukra ismernek majd ebben a keleties hangulatú, kellemesen fűszeres, egyszerre andalító és élénkítő illatban, amely újrahasznosítható üvegben lapul.

AVON HERSTORY PARFÜM

Mi a Te történeted? Mondd el az inspiráló, lendületet adó, merész virágos-fűszeres illatkombinációval! Az Avon szezonról szezonra meglep minket valamilyen finom és új illattal, most ez a kedvenc nálunk!

Nézd meg ezt is:

No Comments