Ezért *nem* veszik észre egyes csillagjegyek, hogy milyen szépségesek… (Pedig nagyon is!)

Még mindig kételkedsz magadban. Talán ezért:

Kos

Még mindig úgy látod magad, mint amikor tini voltál. Fejben még mindig az az ember vagy, aki ámulatba esik mindentől, és úgy érzi, soha nem lesz elég jó.

Bika

Valaki olyan elismerésére vágysz, aki nem vesz észre. Kiengedted az irányítást a kezedből. Pedig ideje lenne visszatérned önmagadhoz.

Ikrek

Túlságosan is sok ember negatív véleményére adsz. Olyanokéra, akiket meg sem kéne hallanod, nem hogy hinni nekik…

Rák

Másban minden szépet észre veszel, magadra pedig sokszor nincs időd. Picit állj meg, és veregesd magad vállon.

Oroszlán

Valaki nagyon összetört téged, és azt gondolod, hogy ha szebb lettél volna, ha elfogadott volna a külsőddel együtt, ez nem történt volna meg. Hidd el, ez az ő vesztesége nem a tiéd. Csodás vagy!

Szűz

Mint mindig, most is túl kemény vagy saját magadhoz. El kell fogadnod a nem tökéletes részeidet is. Ugyanis mindenkinek vannak, és a tökéletlenség csak nézőpont kérdése.

Mérleg

Ne várd másoktól a dicséret, mert van, hogy sokáig nem jön. Legyél te a saját vezérszurkolód!

Skorpió

Még mindig nem jöttél rá, hogy a szépség sok formában érkezhet. Másokhoz hasonlítani magadat egyrészt fárasztó, másrészt semmi értelme. Te is csodaszép vagy, vedd már észre!

Nyilas

Néha, amikor rossz a kedved magadat is bántod, pedig csak egy rossz nap reggele van. Nincs ezzel baj. Éld meg tudatosan a rossz napokat, és tudd: ez is elmúlik majd.

Bak

Egyszer valakitől kaptál egy nagyon bántó kritikát. Talán nem is volt fontos az illető, mégsem megy ki a fejedből…

Vízöntő

Annyira szeretnél mindig jó képet mutatni magadról, hogy nem veszed észre, hogy ez megy neked erőlködés nélkül is. Lazíts kicsit.

Halak

Ha nem kapod meg a figyelmet, amire szükséged van, akkor összezuhansz és azt hiszed, ez miattad van, és valami baj van veled. Pedig nincs.

Olvasd el ezt is:

No Comments