18 (néha cikis) dolog, ami ha még nem történt meg veletek, akkor nem is vagytok igazi pár …

Minden kapcsolatnak vannak vízválasztó momentumai, amelyekre előbb, vagy utóbb de biztosan sor kerül. Jöjjön most egy vicces lista, amin olyan dolgok szerepelnek, amiket bár ciki bevallani, de mégis csak megtettünk a párunk előtt.

 1. Ismerős az a kínos szituáció, amikor összefutsz az új párod oldalán egy régi barátoddal? Ez a régi barát pedig azonnal átölel, belédkarol, és mindenki látja, hogy le se tagadhatnátok, hogy mennyire jól ismeritek egymást? Ilyenkor vár rád egy őszinte beszélgetés az új pároddal, hogy megmagyarázd, hogy ki ez a titokzatos személy a múltadból.
 2. Szuper szexinek érzed magad, mikor kilibbensz a tökéletes megjelenéssel a hálószoba ajtaján várva a bókokat, de a partnered arcán látható pillanatnyi érdektelenség mindent elárul
 3. Amikor a párod megjegyzést fűz a WC-ben lebegő dolgokra, míg te inkább megnézni sem mered, hogy mi a franc történt ott és miről beszél. Te mindent tagadsz! Ha-ha!
 4. Ha hirtelen hasmenés jelentkezik nálad, de éppen aznap fogyott ki a légfrissítő a WC-ben, a párod pedig már dörömböl az ajtón, hogy pisilnie kell… Upsz
 5. Amikor egy nagyon romantikus pillanatban összenéztek a pároddal, de észreveszel az orrán egy pattanást, vagy éppen ő a fogadon egy petrezselyem darabot.
 6. Amikor részegen valami kellemetlen igazságot vágsz a szerelmed fejéhez.
 7. Amikor rájössz, hogy a partnered valószínűleg hazudott neked akkor, amikor azt mondta mindenki, hogy tegnap este csodálatosnak tűntél, de a fotók ezt nem mutatják, amik az eseményen készültek.
 8. Amikor a párod a vártnál hamarabb állít haza, amíg te éppen azzal szórakoztatod magadat, hogy pornószínésznős nyögéseket produkálsz egy mikrofonnal a tükör előtt.
 9. Amikor lebuksz, hogy a bejárati ajtóban (vagy éppen egy autó visszapillantójában) ellenőrzöd magad csücsörítve a tökéletes megjelenésed érdekében.
 10. Amikor a párod a szemed láttára esik el a lábában előtted, de te a nevetéstől nem tudsz neki segíteni hirtelen.
 11. Ha véletlenül kicsúszik egy puki az előjáték, vagy ne adj isten a szex közben.
 12. Amikor megpróbálod elcsábítani a szuperszexi fehérneműben a párodat, de ő éppen egy szörnyű napon van túl és semmihez nincs kedve, csak nézni maga elé.
 13. Amikor elképesztő lelkesen próbáltok ki egy új szexpózt, de a vége az lesz, hogy mindketten megsérültök.
 14. Amikor véletlenül a becenevén (Cicuskám, Kutyulikám, Édesbogaram stb.stb.) hívod a párod a nagy közönség előtt. Hangosan!
 15. Amikor lebuksz, hogy a hasadat nézegeted a tükörben, hogy mennyire tudod kinyomni (mintha terhes lennél) vagy éppen mennyire tudod behúzni, hogy kockásnak tűnjön. És közben persze táncolsz is.
 16. Amikor egy csomó energiát öltél egy finom vacsora elkészítésébe, majd kiderül, hogy a másiknak nem ízlik az a valami
 17. Amikor a partnered neked szapulja a régi pasiját / csaját, és nem tudsz elmenekülni a beszélgetés elől.
 18. Amikor valaki egy vicces sztorit oszt meg a párodról, amin te is nevetnél, de látod, hogy őt ez nagyon, de nagyon felbosszantja.

Veletek melyik esett már meg?

Ezt olvastad már?

No Comments