Figyelj! Ezek a járatok indulnak hamarosan újra!

Az Eurocontrol adatai szerint április közepére a légi közlekedés forgalomcsökkenése elérte a mélypontot a kontinensen, tavalyhoz képest a járatok mintegy 8-12 százaléka közlekedett csak. Májustól kezdve azonban a tervek szerint több légitársaság is újra indítaná járatainak egy jelentős részét! Egy listába gyűjtöttük a lehetséges járatindulásokat, hogy ne kelljen keresgélned.


A koronavírus-járvány a légi közlekedés világában is komoly problémákat okozott. Az országok lezárták határaikat a turisták elől, míg ezzel egyidőben az utazás iránti kereslet is minimalizálódott az óvintézkedések betartása végett. Ezek okán február közepétől a légitársaságok csökkentették járatszámaikat, és a tavaly ugyanezen időszakához képest 3-5%-os forgalommal üzemeltek csupán.

A legfrissebb információk szerint azonban a légitársaságok az elkövetkező időszakokban, a nemzetközi pozitívabb helyzetet figyelembe véve több, a járványhelyzetre tekintettel szüneteltetett vagy csökkentet járatot is újra indítanának! Az alábbi táblázatban, úti cél szerinti felsorolásban láthatja, mely járatokat mikor indíthatnak majd újra útra a légitársaságok saját terveik szerint!

Algírtól Zürichig itt a friss lista: IDE KATTINTS!

Forrás: www.repjegy.hu

Olvasd el ezt is:

No Comments