Jon Bon Jovi és Dorothea, az örök szerelem története

Jon Bon Jovi szerelmi története bizonyíték arra, hogy nem szabad akkor sem feladnunk a választásunkat, ha az egész világ ellenünk fordul.

A híres rock sztár, Jon Bon Jovi nem kapott sok támogatást, amikor feleségül akarta venni Dorothea nevű szerelmét. Az énekes édesanyja, producere, a rajongói nagy része dühös volt a zenész döntése miatt. A szerelmesek kapcsolata azonban kiállta az idők próbáját, és már 30 éve élnek boldogan. Mi a titkuk? Íme a válasz:

Jon Bon Jovi házassága nagyon kockázatos volt, és ez tönkretehette volna a karrierjét is

Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley 1980-ban találkoztak az iskolában, amikor 18 éves voltak. Az egész kapcsolat egy rövid beszélgetéssel kezdődött, amikor Jon a karrierje csúcsán volt 1989-ben, spontán módon azt javasolta szerelmének, hogy titokban házasodjanak össze.

Ezt a tervet senkinek sem mondták el, elutaztak Las Vegasba majd ott egybekeltek. A tanú a taxisofőr volt, aki kivitte őket a kápolnához. A titkos házasságot azonban Jon Bon Jovi édesanyja nem hagyta jóvá, és sok vita származott ebből.


© Ron Galella / Ron Galella Gyűjtemény / Getty Images  

Senki sem támogatta őket

A szerelmesek döntése sok problémát okozott. Az énekes menedzsere elmondta Jonnak, hogy a házasság nem volt jó ötlet a karrierje szempontjából. A rajongói és szinte egész Amerika megpróbálta tönkretenni a házasságot. A friss szerelmesek azonban megbirkóztak a támadásokkal és a nehéz idők csak még jobban összekovácsolták őket.

Győz a szerelem

Ma a párnak 4 gyermeke van: egy lánya és 3 fia. A házasságuk 30 éve alatt sem Jon, sem Dorothea nem kételkedett a döntésükben. Sőt! Jon nemrég azt nyilatkozta, hogy szerelme egyre inkább növekszik, és még egy balladát is írt erről.

A zenész elmondta, hogy hálás, hogy olyan erős személyiségű felesége van, akit tud szeretni, és aki stabilan segített neki feljebb és feljebb jutni a zenei karrierjében. Azt mondta, hogy a házasságukban Dorothea a ragasztó, ami összetartja őket, és ez mindennél fontosabb neki.


© EAST NEWS  

Elég csak rájuk nézni, és látszik a kettejük közötti szerelem. Ugye olyan a történetük, mint egy tündérmese?

Ezt olvastad már?


No Comments