Mindig van egy férfi, aki az utolsó lélegzetünkig a szívünkben él…

Mindig van valaki… Mindig van egy férfi, akit sosem fogsz tudni elfelejteni. Az utolsó lélegzetedig a szívedben él, és mindig lesz helye a lelkedben is.

Ő az, aki úgy változtatott meg téged, ahogy nem is gondoltad volna. És nem számít, milyen keményen próbálsz küzdeni ellene, ez a személy mindig ott lesz veled lélekben. Nem fogsz tudni megszabadulni sem a szellemétől, sem az árnyékától. Nem tudod megakadályozni, hogy visszatérjen az álmaidban.

Hát nem gyönyörű dolog ez? Hogy ez a személy valaha szeretett téged? Hogy ápolt, imádott és gondoskodott rólad? Ő volt az, aki formált téged, építette a személyiségedet a lehető legcsodálatosabb módon – a szerelem által. Megmutatta, milyen kedves, szerethető, csodálatos és gyönyörű vagy valójában.

És bár ez a személy eltűnt már az életedből, a szeretet örökre összekapcsol benneteket. Továbbra is ott pulzál a csontjaitokban, a sejtjeitekben és az izmaitokban. Ez a szerelem mélyen még ott él benned. Mert annak ellenére, hogy ő már nem az életed része, neki köszönheted, hogy megláttad önmagadban a csodát.

Megmutatta, hogy bármire képes vagy. Hogy megérdemled a boldogságot. Hogy milyen érzés szeretve lenni és viszont szeretni. Ne kezeld a távozását tragédiaként, formáld inkább egy új kezdetté. Új lehetőségek, új varázslat és új szerelem vár még rád – az új önmagadra, ami általa lettél.

Csak ne szűnj meg hinni és remélni.

Emlékezz arra, mennyire szeretett. Hogy mekkora csoda megtapasztalni ezt. Tudod, sokaknak nem adatik meg ez a varázslat. Becsüld meg a szerelmet és a szeretetet. Ne fordulj el a lehetőségeidtől és egy szép élet reményétől.

Újra szerelembe fogsz esni.

Úgyhogy gondolj a szépre, ápold a kellemes pillanatok emlékét és töltsd meg hálával a szívedet. Hagyd, hogy a lelked jó érzésekkel emlékezzen erre a szerelemre. Teljesen rendben van, ha fájdalmas az elszakadás, de nem kell belekeseredned.

Csak hagyd a napokat múlni. Hagyd, hogy újra életre kelhess és abban a fényben ragyoghass, amit ő hozott ki belőled. Köszönd ezt meg. A szeretet, amit iránta tápláltál, sosem vész el, mert a szív nem felejt. De amikor újra szerelembe esel majd, azt egy teljesen más nőként fogod tenni.

Olvasd el ezt is:

No Comments