Aromatic LeafZ – A gyógybalzsam, amely szenvedélyből született (x)

Mindig nagy öröm számunkra, ha olyan hazai vállalkozókat mutathatunk be nektek, akik saját területükön csodát hoztak létre, rengeteg munkát fektettek egy minőségi termék létrehozására, amelybe szívüket-lelküket beletették és akikre érdemes vetni közelebbről is egy pillantást.

Ennek a cikknek egy fiatal gyógytornász és az általa megálmodott krém a főszereplője. Nagy Zoltán spa menedzseri végzettséggel is rendelkezik, amikor ezt az oklevelét szerezte, akkor fogant meg az ötlet a fejében, hogy a gyógytorna mellett szeretne még egy plusz adalékkal hozzájárulni páciensei egészségi állapotának javulásához. A szakdolgozata egy természetes, aromaterápiás hatású gyógynövényeken alapuló balzsamot írt le, amely nem csak a mozgásszervi problémákra kínálna javulást, hanem az érzelmi állapotunkra is pozitívan hatna.

Az ötlet igencsak életképesnek tűnt, így egy magyar kozmetikumgyártóval összefogva néhány hónapon belül meg is született az Aromatic LeafZ névre hallgató gyógybalzsam, amely egyszerre enyhíti a gyulladást, izomláz esetén kellemesen hűsítő, izomlazító funkciót lát el, belégzéssel pedig további nyugtató hatással bír.

És hogy mivel éri el mindezt?

Számos, a hagyományos népi gyógyászatban is ismert és szeretett növényi olajat és kivonatot használ, mint a  levendula, a rozmaring, a szegfűszeg, de jól kenhető, hidratáló alapot ad a méhviasz és az olíva olaj kombinációja, a kámfor, a borsmenta és a cajeput olaj pedig a légúttisztító, nyugtató és élénkítő illatért felel.

Zoltán elsősorban professzionális masszőrök számára ajánlja készítményét, de szerencsénkre, természetesen otthoni használatra is tökéletesen alkalmas: egyrészt, aktív, vagy kevésbé aktív sportolók, edzeni járók is bátran kenhetik, akár bemelegítés előtt, mivel élénkíti a vérkeringést, de mivel velük elég sűrűn fordulnak elő kisebb sérülések, húzódások, túlterhelések is, regenerálásra is elővehetik, másrészt érdemes kipróbálni  a fejfájósok táborát erősítőknek is, a szemkörnyéket kihagyva, a halántékon, vagy a fülek mögött eloszlatva csökkenti a fejfájás tüneteit.

Megfázás idején pedig érdemes bekenni vele a mellkasunkat, talán még emlékeztek, anno is jól beváltak erre a mentolos krémek, hatékonyan felszabadították a légutakat, megkönnyítették a légzést.

A sokoldalú krém jelenleg Zoltán saját weboldaláról rendelhető meg, ahol többfajta fizioterápiás kezelésre is foglalhattok nála időpontot IDE KATTINTSATOK ÉRTE!

Ez is érdekelhet:

No Comments