Ne pazarolj több könnyet valakire, aki nem akar veled lenni

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy az életünk egy bizonyos pontján az utunk keresztezte valaki másét. Olyat éreztünk, amit azelőtt soha: egy igazi, mély összekapcsolódást. Sajnos azonban a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna.

Sok álmatlan éjszakát töltöttél már el azzal, hogy rajta elmélkedtél. Hogy átvetted az összes „mi lett volna, ha” kimenetelt. Hogy azzal kínoztad magadat, mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy együtt maradhassatok.

Egy nap azonban rájössz majd, hogy számotokra egyszerűen ez volt megírva.

Nagyon nehéz továbblépni egy olyan kapcsolat romjai mellől, ami befejezetlennek tűnik. Ezért kínzod magadat olyan gondolatokkal, amelyeknek már semmi értelme. Vagy arról fantáziálsz, hogyan történhetett volna másképp.

Inkább pazarlod az idődet arra, hogy olyan okokat keress, amik miatt véget ért a kapcsolatotok, minthogy szembenézz azzal, hogy nektek sosem volt közös jövőtök. Hibáztatod a körülményeket és magadat. Tele vagy megbánással és kétségekkel.

Lehet, hogy túl gyorsan haladtatok? Túl sok voltál neki? Talán csak nem a megfelelő helyen és időben találkoztatok. Lehet, hogy ha a jövőben szerettek egymásba, akkor együtt maradtok. Vagy talán tettél valamit, ami miatt inkább szakított vele.

Mi értelme már ennek?

Semmi.

Sajnos azonban a gondolataid áradatát nem olyan egyszerű megállítani, igaz? Ezért foglalkozol még mindig azzal, hogy mi lett volna, ha… Hiába okolod az időzítést és a körülményeket, egyszerűen arról van szó, hogy ő nem illett az életedbe.

És ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem leszel már boldog, hanem azt, hogy jönni fog valaki, akivel a szerelem örök életre szól. De ha folyton a múltban élsz, akkor el fogod szalasztani a találkozást a Nagy Ő-vel.

Engedd el a múltat!

A múlton való rágódás nem egészséges. Nem egészséges, ha folyton olyan emberre gondolsz, aki már rég elengedett téged. Hagyd elmenni te is. Hagyd abba, hogy különböző forgatókönyveket játszol végig fejben.

Ne pazarolj se több időt, se több könnyet valakire, aki elhagyott téged. Nyisd ki a szemed, és lásd meg a valóságot! Igen, találkozni fogsz valaki különlegessel. Valaki olyannal, aki biztos abban, hogy veled akar lenni. Valakivel, akivel a szerelem varázslatos lesz.

Ez a valaki már úton van feléd…

Olvasd el ezt is:

No Comments