AZURE Puha szuperhidratáló női tusfürdő 5 féle bio olajjal

Újabb hazai kezek által kitermelt kincset mutatunk ma nektek! Jöjjön egy olyan márka, , melynek eltökélt szándéka, hogy ellássa az embereket olyan natúrkozmetikumokkal, amelyek címkéjén keresve sem találunk szintetikus vegyi anyagokat. Aminek még nagyon örültünk, hogy nem tesztelnek állatokon sem.

Az AZURE nem használ termékeiben pálmaolajat, így törekedve a minél fenntarthatóbb alapanyaghasználatra, illetve kőolajszármazékokat sem alkalmaznak a gyártás során.

Abszolút megfelelnek az európai natúrkozmetikai kritériumrendszernek, így nem kell tüzetesen átböngésznünk az összetevőlistát, mielőtt vásárolunk tőlük, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy semmiféle káros anyagot nem viszünk fel vele a bőrünkre.

Kínálatuk jelenleg tusfürdőkből, gyermekfürdetőből és folyékony szappanokból áll, mi az első kategóriából hoztunk nektek egyet, amit a nyári, meleg időszakban kifejezetten ajánlunk!


Ismerkedjetek meg a Puha szuperhidratáló tusfürdővel, amely 5 különböző bio növényi olajjal ápolja zuhanyzás közben a bőrötöket.

Mivel a megszokottnál lényegesen több olaj található benne, kifejezetten száraz, vízhiányos, megereszkedett bőrre ajánljuk, de akkor is érdemes tenni vele egy próbát, ha várandósak vagytok és féltek a striáktól, vagy ha lusták vagytok külön testápolót használni. (Mint mi.)

A zuhany alatt megoldhatjátok a hidratálás kérdését is. A tesztelés közben azt tapasztaltam, hogy túl azon, hogy nekem nagyon tetszett az illat, kilépve és megtörölközve mintha teljesen megújult, felfrissült volna a bőröm. Semmilyen húzódás, viszketés nem volt, és az eredmény: selymes, hidratált bőr.

Ami külön nagyon fontos, hogy utána nem kellett extra táplálót, krémet, ápolót felvinnem, mert nem volt igényem, nem volt szomjas a bőröm. Ez mindenképpen nagyon lényeges szempont, a mostani, sietős világban.

Használat előtt érdemes felrázni egy picit a flakont, hogy az esetleg különvált komponensek szépen összevegyüljenek és együtt fejtsék ki hatásukat.

Az argánolaj, a makadámiaolaj, a napraforgó olaj, a sárgabarackmagolaj és az olíva olaj együtt olyan erős hidratáló kombinációt alkot, amelyet épp már csak megkoronáz a hozzáadott hialuronsav. A selymes, fehér színű krémtusfürdő természetes, lágy illatot áraszt az allergénmentes parfümnek köszönhetően, magát a terméket pedig bio tartósítószerrel készítették, így valóban semmi sem adhat okot allergiás, bőrirritáló reakcióra.

Ez az a termék, amely tökéletesen rászolgált nevére: egy szuperhidratáló tusfürdő, amely extra puha bőrt eredményez!

Az AZURE kozmetikumokat megtaláljátok ITT.

No Comments