Ezt várod el egy kapcsolattól a *csillagjegyed* alapján

Mindannyian mást keresünk egy férfiban. Vannak, akiknek a jó humor, másoknak a bizalom vagy az odaadás a legfontosabb. Nézzük meg, te mit vársz el egy kapcsolattól a csillagjegyed alapján.

Kos

A Kosnak van egy határozottan szenvedélyes és intenzív oldala. Élvezi az életet, és azt akarja, hogy a társa is vele tartson. Ő akar lenni a vezető, az erősebb fél a kapcsolatban. Arra vágyik, hogy a szerelme akkor se forduljon el tőle, ha éppen durván, túl intenzíven vagy elviselhetetlenül viselkedik.

Bika

A Bika arról ismert, hogy már a kapcsolat elején mélyen el tud merülni az érzésekben. Noha nagy elvárásai vannak a párjával szemben, leginkább arra vágyik, hogy pontosan olyan odaadással és szerelemmel szeressék, mint ahogy ő teszi.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülötte arra vágyik, hogy a rossz szokásai és a szörnyű tulajdonságai ellenére is elfogadják. Szüksége van rá, hogy megértsék és szeressék őt még a legrosszabb időszakában is.

Rák

A Rák nagy szívéről és érzékeny lelkéről ismert. Általában gyorsan szerelembe esik, és hajlamos már a kapcsolat elején a nagyszabású jövőt tervezni. Valaki olyanra vágyik, aki pontosan úgy törődik vele, ahogy ő teszi. Mivel azonban nem akar túl ragaszkodónak tűnni, ezt sosem mondja ki.

Oroszlán

Az Oroszlán magabiztos és elbűvölő, nagy szíve van és folyton azon fáradozik, hogy lenyűgözőnek mutassa be az életét. Erős szükséglete, hogy lenyűgözze párját, és emlékeztesse, hogy méltó a szeretetére. Ezért olyan párra vágyik, aki igazolni tudja, hogy tényleg értékes, szórakoztató és imádnivaló.

Szűz

A Szűz rendkívül analitikus és kritikus a saját és mások életével kapcsolatban is. Magasak az elvárásai, folyton teljesíteni akar. Az ideális partner számára az, aki megérti az összes furcsa szokását, bizalmi kérdéseit és elvárásait. Ha egyszer szerelmes lesz, nagyon szerető, hűséges és odaadó partner.

Mérleg

A Mérleg nagyon empatikus, szeretne harmóniát teremteni a kapcsolataiban. Fontos számára, hogy az őt körülvevő légkör békés és pihentető legyen. Olyan párra vágyik, aki nem akarja megváltoztatni, aki nem szab számára korlátokat, hanem feltétel nélkül szereti.

Skorpió

A Skorpió titokzatos és szenvedélyes, ugyanakkor nagyon megválogatja, kiben bízik meg. Mivel rettentően szkeptikus, olyan partnert akar maga mellé, aki képes megmutatni, ő valóban méltó a Skorpió bizalmára.

Nyilas

A Nyilas kalandos és játékos, ki nem állhatja, ha bárki visszatartja. Általában kacér és optimista, szereti jól érezni magát. A szíve mélyén olyan párt akar maga mellé, aki nem fél lépést tartani vele és felfedezni a világot.

Bak

Hűvös realizmus és keménység jellemzi. A Bak élete minden területén sikereket ér el, és szívesen segédkezik mások álmainak megvalósításában is. Számára a tökéletes pár az, aki nem fél segítséget vagy tanácsot kérni, illetve szereti a bókokat és a romantikus gesztusokat.

Vízöntő

A Vízöntő kalandvágyó, tanulékony, szívesen fedezi fel önmagát és a világot. Még egy párkapcsolatban sem akar elszakadni a kalandoktól, ezért olyan partnerre vágyik, aki teljes szabadságot ad neki. Aki bízik abban, hogy ha el is megy, vissza fog térni hozzá.

Halak

A Halak reménytelenül romantikus csillagjegy. Érzékeny, önzetlen és tele van optimizmussal. Épp azért hajlamos olyan partnert magához vonzani, aki kihasználja vagy manipulálja. A szíve olyan szerelemre vágyik, amely tiszta és odaadó. Szeretné megtapasztalni, hogy párja bármit képes megtenni azért, hogy vele legyen.

Olvasd el ezt is:

No Comments