Néha a boldogságod a szomorúságodból születik meg…

A boldogság néha az elengedésen múlik. Vagy azon, hogy levesszük a túlzott nyomást az életünkről. Nem hiszed?

Sokszor úgy gondoljuk, hogy a boldogság mindig egy adott dologhoz kötődik: a kívánt munka megszerzése, a kinézett autó megvásárlása, a csodásan kényelmes cipő megszerzése, vagy egy kedves ember barátságnak elnyerése. Úgy gondoljuk, hogy boldogok leszünk, ha megkapunk bizonyos dolgokat, és azonnal meg is akarjuk őket szerezni.

De minél inkább siklanak félre a dolgaink, annál inkább rájövünk, hogy a boldogság abban rejlik, hogy elveszítjük a dolgainkat, ahelyett, hogy rendelkeznénk velük, és néha ahhoz vonzódunk, ami elpusztíthat minket.

Néha a boldogság a szomorúságból érkezik.

Néha a boldogság abban rejlik, hogy megszerezzük azt, aminek ellenálltunk. Megtanuljuk leküzdeni a félelmeinket, és meghódítani a kétségeinket. Időnként ellentétes helyzetbe kerülünk azzal, hogy amiért imádkoztunk, az így megváltoztatja az életünket.

Néha a boldogság zavarba ejt minket. Amikor megpróbálunk hálásnak lenni mindazokért a dolgokért, amik működtek az életünkben, akkor ironikusan azon nevetünk, hogy a régi dolgok, amik anno magától értetendőnek tartottunk, most újra meg kell tanuljuk élvezni.

Néha a boldogság akkor érkezik, amikor elveszítettük minden reményünket, és megszabadultunk a magunk által elkövetett szabályoktól és az általunk készített tervektől.

Néha előfordul, hogy a boldogság akkor érkezik meg az életünkbe, amikor abbahagyjuk a keresését. Amikor nem futunk azok az emberek után, akik nem voltak képesek szeretni minket, vagy amikor levesszük a kezünket az életünkről és csökkentjük a nyomást. Amikor ezeket abbahagyod, akkor a boldogság úgy jelenik meg neked, ahogy szeretnéd.

Néha a boldogság akkor talál rád, amikor mindent, amit akartál, amiért harcoltál, azt elveszik tőled.

És néha a boldogság akkor talál rád, amikor szabadon bocsájtasz egy embert, akivel már nem fog összekötni semmilyen dolog.

A boldogság akkor érkezik meg az életedbe, amikor abbahagyod a magad körül zajló eseményekkel folytonos elemzését, és elkezdesz végre azzal törődni, ami benned történik.

Ezt olvastad már?

No Comments