8 híresség, akik csodásan nevelik ikergyermeküket

Az ikres szülőség nem csak szórakozás és játék. Egy tanulmány szerint azok az anyák, akiknek egynél több gyermekük születik egyszerre, 43%-kal nagyobb valószínűséggel szenvednek depresszióban. Sok híresség is ikres szülő, és az ő életük se egyszerű, viszont minden napjuk felemelő, hiszen a nap végén a gyerekek által adott szeretet mindent felülír.

Mariah Carey és ikrei, Morrocan és Monroe

Mariahnak nagy tervei vannak az ikrek jövőjéről. A gyerekek számára szépen előkészíti a szórakoztató ipari karriert, nemrég szerepeltek az énekesnő leghíresebb dalának (All I Want For Christmas Is You) újragondolt videójában is nagy sikerrel.

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day!! ❤️❤️❤️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Jennifer Lopez és ikrei, Max és Emme

Úgy tűnik, hogy Jennifer Lopez a tehetségeit is átadta gyermekeinek. Max és Emme is nagyon szépen énekelnek, és érdekli is őket ez a karrierlehetőség. Emme nemrég csatlakozott anyukájához a látványos Super Bowl előadás során, ahol gyönyörűen énekelt. Nézzétek csak mennyire!


Beyoncé és ikrei, Sir és Rumi

Beyoncé és Jay-Z nemcsak hogy különleges nevet adtak ikreiknek, de nagyon bíznak abban, hogy továbbviszik szüleik örökségeit is. Az biztos, hogy Sir Carter és Rumi Carter neve már be van jegyezve az USA-ban, mint védjegy.

Celine Dion és ikerfiai, Eddy és Nelson

Celine Dion ikreinek édesapja René Angélil 2016-ban elhunyt, így az énekesnő azóta egyedülálló anyaként neveli ikerfiait. Celine egy különleges rituálét talált ki fiainak. Minden este “beszélgetnek” René fényképe előtt a gyerekekkel.

Madonna és ikrei, Stella és Estere

Madonna 4 gyermeket fogadott örökbe az afrikai Malawiból, köztük egy ikerpárt is. Az énekesnő nagyon sokszor járt az országban, támogatta a Mercy James Gyerekgyógyászati Kórház felépítését, mert az ikrei ott születtek.

Chris Hemsworth és ikerfiai, Tristan és Sasha

Chris Hemsworth-ot teljesen lenyűgözik ikerfiai. A színész azt állítja, hogy igazán különleges kapcsolat van a fiai között. Tristan nagyon nyugodt gyerek, Sasha bajkeverőbb, és igazi csínytevő.

Jensen Ackles és ikrefiai, Zeppelin és Arrow

Az Odaát színész nem a Led Zeppelin zenekarról nevezte el kisfiát, az ok ennél sokkal komolyabb. A császármetszésnél, amikor a kisfiút világra hozták az orvosok, akkor a köldökzsinórja zeppelin csomóban volt összetekeredve, kétséges is volt, hogy a baba életben marad. A túlélés emlékére adták ezt a nevet. Iker kislányuknak nagyon szerettek volna A-s betűt adni az Ackless mellé, ezért kapta az Arrow nevet.

Patrick Dempsey és ikerfiai, Sullivan és Darby

Csakúgy, mint Hemsworth ikrek, Patrick Dempsey ikre is ellentétei a másiknak. Sullivan igazi kis lázadó, Darby pedig nagyon nyugodt kisfiú. Az ikrek nagyon szeretnek édesapjukkal sportolni, és szívesen nézik meg Patrickot autóversenyzés közben is.

Ezt olvastad már?

No Comments