Ha egészséges párkapcsolatra vágysz, ezzel a 3 csillagjeggyel randizz

Lehet, hogy igaz? Vagy egyáltalán nem? Hozzád melyik három csillagjegy passzol?

Kos

Oroszlán, Nyilas, Ikrek

Hihetetlen energiájával egy Kos mindig szeretne kipróbálni valami újat. Ezért illik össze az olyan kalandvágyó csillagjegyekkel, amelyek nem engedik, hogy a félelem megakadályozza őket terveikben. Az Oroszlán, a Nyilas és az Ikrek hajlandók vállalni a kockázatot és mindig készen állnak egy új izgalmas helyzetre. A Kosnak egy olyan valakire van szüksége, aki táplálja az energiáit ahelyett, hogy elfojtaná.

Bika

Bak, Szűz, Halak

A Bika nagyon praktikus és földhözragadt, így számára az a legtökéletesebb társ, aki összeszedett és akinek céljai és tervei vannak. Mert a Bika szereti biztonságban érezni magát. Nincs igénye arra, hogy a kapcsolata szárnyalljon, ő szilárdnak és állandónak akarja érezni. A Bak, a Szűz és a Halak biztosítani tudják számára ezt a minőséget és az állandóságot.

Ikrek

Mérleg, Vízöntő, Kos

Az Ikrek is azok közé a csillagjegyek közé tartozik, aki rengeteg energiával rendelkezik, ezért alapvető szükséglete, hogy mindig érezze az újdonság erejét és az izgalmat. Gyorsan elkezd unatkozni egy olyan kapcsolatban, amelyben intellektuálisan és fizikailag nincs stimulálva. A Mérleg és a Vízöntő tökéletes társa lehet, mert képesek biztosítani számára ezt az fajta hajtóerőt. A Kos pedig azért remek partner, mert mindkettőjüket úgyanúgy vonz minden újdonság.

Rák

Bak, Szűz, Bika

A Rák nagyon tradícionális. A család jelent számára mindent. Gondoskodó és minden vágya, hogy szülő lehessen. Ezért olyan valakire van szüksége, aki mindehhez erős alapot tud nyújtani, aki a Rákkal együtt kényelmes életet tud biztosítani. A Bak, a Szűz és a Bika tökéletes társak erre a feladatra.

Oroszlán

Mérleg, Halak, Kos

Az Oroszlán könnyen ki tudja fejezni az érzéseit, amelyek mindig igen erős érzelmek. Mondhatjuk, hogy drámai a személyiségük, ugyanakkor kreatív és romantikus is. Olyan partnerre van szükségük, aki nem rohan el fejvesztve vagy ami még rosszabb, nem nyomja el, amikor ezek a tulajdonságok túlságosan kiemelkedővé válnak. A Mérleg a környezetében lévőktől nyeri többlet energiáját, ezért nagyon jól illik az Oroszlánhoz, míg a Halak kreativitása az, amely nagyon jól működő kapcsolatot tud létrehozni a két csillagjegy szülöttje között. A Kos szintén remek párja lehet az Oroszlánnak, mert képes lépést tartani vele és a drámával, amelyre mindkettőjüknek szüksége van.

Szűz

Bika, Bak, Rák

A Szűznek nem könnyű megtalálni a tökéletes párosítást. Nagyon válogatósak, ha szerelemről van szó, és nem hajlandók kompromisszumkra, ha a normáikról és az elvárásaikról van szó. Mindenesetre olyan társra van szükségük, akik megbízhatóak, erősek és két lábbal állnak földön, mint a Bika, a Bak és Rák. Ők biztosan nem játszmáznak, és mellettük a Szűz nem érzi magát bizonytalanságban sem.

Mérleg

Vízöntő, Ikrek, Oroszlán

A Mérleg nagyon szociális. Szereti magát minél több emberrel körülvenni és társaságban lenni. Szüksége van arra, hogy elfoglalja és szórakoztassa magát, ezért az Ikrek, akivel mindig garantált számára egy jó kaland, és a Vízöntő, akivel érdekes beszélgetéseket folytathat igen jó párosítás számára. Ahogy az Oroszlán is, aki mindig a figyelem középpontjában szereti tudni magát, így soha nem lesz probléma számukra belépni egy emberekkel zsúfolt szobába.

Skorpió

Skorpió, Rák, Halak

A Skorpió szenvedélyes és öntudatos, és egy tüzes, szenvedélyes kapcsolatra vágyik. Legjobban egy másik Skorpió passzol hozzá, mert olyan emberre van szükségük, aki szenvedélyes, mint ők. Egy olyan partner mellett, aki nem tudja kifejezni az érzéseit frusztrálva érzi magát. A Halak és a Rák szentimentálisak és képesek arra, hogy kimutassák az érzéseiket anélkül, hogy bármit mondaniuk kéne, ezért remek társak lehetnek egy Skorpió számára.

Nyilas

Ikrek, Kos, Nyilas

A Nyilas az állatövi jegyek nagy csavargója. A változásokkal nagyon jól kijön, időről-időre szüksége van arra, hogy felfedezzen új helyeket és megismerhessen új embereket. Olyan partnerre van szüksége, aki biztosítani tudja számára a függetlenséget és megérti szabadság iránti vágyát. És persze olyan valaki, aki lépést tud tartani igen aktív életével. Az Ikrek és a Kos elegendő energiával rendelkezik mindehhez, és mindig készen állnak egy új kalandra.

Bak

Bika, Szűz, Rák

A Bak nagyon megbízható. Szereti magát elfoglalni és soha nem kezdene bele valamibe egy jó terv nélkül. Olyan társ illik hozzá, aki praktikus, akinek céljai és tervei vannak és persze mindent megtesz a megvalósításuk érdekében. A Szűz és a Bika egyaránt képesek a kemény munkára, míg a Rák hagyományos értékeivel lehet tökéletes partner a praktikusan gondolkodó Baknak.

Vízöntő

Ikrek, Kos, Mérleg

A Vízöntőnek függetlenségre van szüksége. Ki nem állhatja, ha ráakaszkodnak, inkább olyan embert szeretne maga mellett tudni, aki képes megállni a saját lábán. Az Ikrek képes erre, ezért nagyon jól illik hozzá, ugyanakkor arra is, hogy biztosítsa az egyensúlyt a függetlenség és a társas kapcsolatok között. Mivel a Kos és a Mérleg hasonló vonásokkal rendelkezik, szintén nagyon jól passzol a Halak csillagjegyhez.

Halak

Rák, Szűz, Skorpió

A Halak érzékeny és gyengéd. Egy kedves és együttérző társa van szüksége, valakire, aki megpróbálja megérteni ezt az érzékenységet,ahelyett, hogy semmibe venné. A Rák az állatövi jegyek legkedvesebbike és nagyon jól tudja kezelni a Halak érzékenységét is. Amikor a Halak érzelmei túláradnak, a Szűz pontosan tudja, hogyan lehet lenyugtatni, míg a Skorpió méltatja a Halak kreativitását és szenvedélyes hozzáállását. Együtt egy magasabb szintre tudnak lépni és nagyon jól inspirálják egymást.No Comments