Tedd a táskádba ezeket az arc- és testpermeteket! (Mindig friss maradsz!)

Ha a kelleténél jobban zsírosodik a bőrötök, vagy egy séta után jobban ragadtok, mint szeretnétek, mutatunk egy sokkal jobb trükköt, mert bizony van más lehetőség, mint a “még egy rég púder” és a “még egy kis dezodor” alkalmazása: extra, fullasztó rétegek halmozása helyett használjatok permeteket és frissüljetek fel pillanatok alatt!

MANDULINA HÁRSFAVIRÁG ÉS HAMAMELISZ MICELLÁS VÍZ

Isteni, édes illa, nyugtató összetevők. Néhány fújás a vattakorongra és máris megtisztul a bőröd, összehúzódnak a pórusaid. Sminklemosónak is kiváló virágvíz!

MAGISTER PRODUCTS SEANCÉ MATCHAKRA SZÉPÍTŐVÍZ

A matcha tea nem csak fogyasztásra alkalmas, de kiváló bőrápoló is, véd a káros környezeti hatásoktól, ráadásul visszaváltható üvegflakonban vásárolhatod meg.

TIHANYI LEVENDULA VIRÁGVÍZ

Ez a csodás lila növény oly sokrétűen alkalmazható, miért pont permetként ne használnánk? Fertőtleníti a bőrt, így akár arcra is használható, de napozás után nyugtat, gyógyítja a kisebb sebeket és még természetes szúnyogriasztó hatásáról is ismert. Egy ilyen kis flakon nagyon hasznos, ha lapul a hátizsákodban!

LUSH EAU ROMA WATER ARCTONIK

Ha a melegtől kiszárad a bőröd, ez a te tonikod lesz. Néhány fújás a virágvizek kombinációjából és könnyeddén pótolni tudod a nap során vesztett vizet a bőröd mélyebb rétegeiből.

AVON ALOHA MONOI SCENTED SPRITZ

Trópusi hangulatot biztosító, kókuszillattal körbelengő testpermet, amely strandolás után felfrissít, vagy csak úgy, ha imádod az aromáját.

MAGISTER PRODUCTS MADAGASKIN BODY SPRAY

Különleges, matt érzetet biztosító növényi olajok keveréke, amely természetes rovarűző, még a kullancsokat is távol tartja, így ha kirándulótípus vagy, érdemes magaddal vinned.

Nézd meg ezt is:

No Comments