15 dolog, amit a legjobb barátnőnkkel teszünk és ez mégsem furcsa, hiszen ő a lelki társunk

Reméljük, hogy neked is van legalább egy ilyen legjobb barátnő az életedben!

 1. A legjobb barátnőnk segít a valóság megfejtésében olyan bonyolultan elméleti empirikus bizonyítékok segítségével, amelyeket közösen gyűjtöttünk a Facebookból és a Twitterből, meg az Instáról arról fiúról, aki tetszik nekünk.
 2. Bármikor beszélhetsz neki arról, hogyan szakítottak veled, hogyan vágtak át, hogyan kérték meg a kezed, hogyan mondtál igent stb. szóval hogyan érezted magad az életed fontos pillanataidban, hiszen akkor sem lesz unalmas a beszélgetések. Mindig jókat tudtok sztorizni ezekről a híres nagy momentumokról.
 3. Egy ágyban alszotok, akár egymást átölelve, és ez egyáltalán nem furcsa nektek.
 4. Mindig személyes és akár intim részletet megosztasz vele, ő pedig szemrebbenés nélkül hallgatja és nem akad ki ezen. Csak bólint egyet és folytatja az elemzést a problémádról. Ezt ki mással tehetnéd meg?
 5. Tudja az összes jelszavadat, telefonod kódját, simán posztolhat helyetted bárhová, mások akkor se jönnének rá, hogy nem te írtad azokat a gondolatokat.
 6. Ki nem mondott szavakkal kommunikáltok. Kézjelekkel, vagy bármi mással, amit csak ti értetek meg.
 7. Olyan brutálisan őszinte lehetsz vele, hogy ha bármi más hallaná ezeknek a vallomásoknak a felét is, kiszaladna a világból. A legjobb barátod, meg csak kacag egyet ezen, hiszen ismer már téged.
 8. Káromkodhatsz vele / neki. Sokat. Nem kell visszafognod a dühödet.
 9. Ha beújítasz egy fiút, másnap reggel az első dolgod lesz ébredés után, hogy felhívd a barátnődet, hogy mesélj az estéről.
 10. Lényegében minden apróságról beszámolsz neki az életeddel kapcsolatban, legyen szó bármilyen kis hülyeségről is. Ha együtt vagytok, akkor félszavakból is megértitek egymást. Egész nap tudtok beszélni a semmiről és még az is izgalmas számotokra.
 11. Te is utálod (esetleg gyűlölöd) azokat az embereket, akiket a barátnőd is.
 12. Vannak kódneveitek a különböző emberekre, így úgy is tudtok beszélgetni, hogy azt mások is hallják, de semmit sem fognak fel belőle, hiszen a kódneveket használjátok.
 13. Semmi gondod azzal, ha egymást látjátok meztelenül.
 14. Ugyanazokat a furcsa dolgokat osztjátok meg egymással, de nektek nem is tűnik furcsának.
 15. Sosem ítél el a barátod semmiért, legyen szó valami übercikis dologról, vagy éppen valami fontos dologról.

Ezt olvastad már?

No Comments