Ezzel *ijeszthetik el* a Nagy Őt a különböző csillagjegyek

Minden csillagjegynek van egy-egy rosszabb tulajdonsága, vagy éppen szokása, amit a Nagy Ő nem tolerálhat. Összegyűjtöttük minden csillagjegyre vonatkozólag azokat a “hibákat”, amikkel könnyen elriaszthatják a nagy szerelmüket, ha nem figyelnek oda.

Viszont, ha magadra ismersz ne aggódj, hiszen millió olyan ember van, aki nem szalad el ezek miatt (sem). Ha azonban úgy érzed önvizsgálatra van szükséged, bátran vágj bele! Csak nyerhetsz.

Kos (Március 21. – Április 19.)

Megijeszted a Nagy Őt azzal, hogy túl óvatosan kötelezed magad, és ettől a másik személy nyugtalanná válhat.

Téged mindig vonz az izgalom, és imádod azt az érzést, hogy távol vagy az irányítástól és valami újat tapasztalhatsz meg. Ahogy azonban megszokod a körülötted lévő dolgokat, úgy leszel folyamatostan egyre kényelmesebb ebben az életben. Imádsz folyamatosan mozogni, és megtapasztalni a változást. Ha megtalálsz valakit, akivel hosszú távon el tudod képzelni az életedet nehezen állapodsz meg, és ettől a másik fél kicsit.

Bika (Április 20. – Május 21.)

Megfélelmítheted a Nagy Őt azzal, hogy nem adsz neki lehetőséget a hibákra

Hevesen és mélyen szeretsz, és ez az egyik legkülönlegesebb tulajdonságod. Sok szempontból te vagy az álompartner – gondolkodó, önzetlen, melegséggel tele. Az intenzitásod lenyűgöző lehet. Viszont nehezen hagyod, hogy a dolgok maguktól menjenek, és küzdesz azzal, hogy megértő és rugalmas legyél, ha a másik nem csinál tökéletes mindent. A hibákat kevésbé nézed el, és ez sok konfliktust okozhat a kapcsolataidban.

Ikrek (Május 22. – Június 21.)

Elriaszthatod a Nagy Őt, ha folyamatosan őt kéred meg, hogy döntsön helyetted

Nálad nemcsak arról szól az élet, hogy mit szeretnél a kapcsolataidban, hanem arról is, hogy mi mindent akarsz az életben. Sokszor fordulsz a partneredhez tanácsért, és azt szeretnéd, hogy ő döntsön. Azt akarod, hogy kitalálja, hogy mit vársz a kapcsolataidban, a karrieredben és hogy milyen életet szeretnél élni. Ahelyett, hogy a partnered támogatását élveznéd, inkább megpróbálod vele kitalálni, hogy te ki vagy.

Rák (Június 22. – Július 22.)

Megijesztheted a Nagy Őt azzal, hogy megpróbálod megmondani neki, hogy hogyan kellene magát éreznie

Az erőteljes intuíció érzése és az emberekben olvasás képessége nálad sok szempontból előnyes lehet, de a kapcsolataidban sok kihívást is tartogat. Túl gyakran és ösztönösen próbálod a saját érzéseidet kimutatni a partnered felé. Ráadásul sokszor megpróbálod neki elmondani, hogy milyennek kellene lennie (véleményed szerint), ahelyett, hogy csak hallgatnál és megkérdeznéd tőle, hogy hogyan érzi magát veled. Hagyd, hogy az embereknek saját érzelmei, és döntései legyenek tőled függetlenül!

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Elriaszthatod a Nagy Őt azzal, ha megpróbálsz irányítani valamit, amit nem lehet irányítani

Megszoktad, hogy ha a dolgokat a kezedbe veszed, akkor valami csodálatos jön létre a semmiből. De ezt még nem tudtad kamatoztatni a szerelmi életedben. Nehezen érted meg a tényt, hogy a szeretet nem ellenőrizhető, nem manipulálható és bár sok erőfeszítést teszel ennek érdekében, de ezzel csak megijeszted a partnereidet és nem hagyod őket lélegezni. Ne próbáld meg kontrollálni azt, amit nem lehet!

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Elijesztheted a Nagy Őt azzal, hogy megfélemlíted magadat

Amint elégedett vagy egy kapcsolattal, az agyad úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy millió érvvel álljon elő, hogy ez egy rossz ötlet, vagy miért kell elítélni a kapcsolatokat. Hiába van egy támogató partner melletted, neki nehézkes lehet, hogy ne sérüljön meg, amikor te azon gondolkodsz, hogy a kettőtök kapcsolata megéri-e azt, hogy együtt legyetek. Ne ezen agyalj, hanem foglalkozz a pároddal inkább!

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

Megfélemlíted a Nagy Őt azzal, hogy úgy érzed, hogy másokkal kell versengenie az életedben

Nincs semmi rossz abban, hogy egy csomó barátod és szeretted van és vesz is körül. De a partnered számára ez nehéz lehet, mert azt érezteted vele, hogy neki folyamatosan versengeni kell a szívedhez közel álló személyekkel. Ahelyett, hogy a Nagy Ő zökkenőmentesen beleolvadna az életedbe, harcolnia kell a figyelmedért, és a helyért.

Skorpió (Október 23. – November 22.)

Megijesztheted azzal a másikat, hogy megpróbálod szabotálni a saját boldogságodat

Nagyon nehéz elhinned, hogy megérdemled, hogy boldog legyél valakivel. Ahelyett, hogy megengednéd magadnak, hogy hátradőlj, és a pillanatnak élj, és engedj az érzelmeidnek, helyette féltékenység, önbizalomhiány és állandó aggodalom jár át, hogy a kapcsolatod vajon fennmarad-e vagy sem.

Nyilas (November 23. – December 21.)

Megijesztheted a Nagy Ő azzal, hogy túl passzívan állsz a kapcsolatotokhoz

A gondtalanság és optimista felfogás nyilvánvalóan a legjobb tulajdonságaid közé tartoznak. De ha kapcsolatba lépsz egy másik emberrel, akkor ezek a tendenciák túlterheltek lehetnek, ráadásul egy ponton túl addig feszülhetnek, hogy inkább megtorpanásra kényszerítenek téged. A partnered sokszor attól tart, hogy csak ő vesz részt az egészben, míg te is inkább félrevonulsz.

Bak (December 22. – Január 20.)

Elüldözheted a Nagy Őt azzal, hogy a legrosszabbat feltételezed

Olyan praktikus és koncentrált vagy mindennapi életedben, ami nagyszerű a karriered és az életcéljaid szempontjából. De amikor szerelmes vagy, és a szerelemről van szó, akkor fatalista hozzáállást követsz, ami mérgező lehet a kapcsolatodra nézve. Ráadásul a partnereid látják ezt, és nem fognak próbálkozni tovább, ha nem javítasz azon, hogy a legrosszabbat feltételezed az emberekről.

Vízöntő (Január 21. – Február 18.)

Elriaszthatod a Nagy Őt azzal, hogy megpróbálod magadat védeni minden áron.

Az, hogy véded önmagadat megakadályozhatja a kapcsolataidat. Sérülést szenvedtél a múltban és bár magaddal őszinte vagy, mégis vannak olyan kérdéseid, amelyeket mindig felteszel a másiknak, hogy biztonságosabbnak érezd magad. Amikor megpróbálsz önmagad lenni, és elszakítod magad másoktól, akkor magányos leszel, és még jobban megbántod a másik embert ezzel a direkt elválással.

Halak (Február 19. – Március 20.)

Elriaszthatod a Nagy Őt azzal, hogy azt feltételezed, hogy a dolgok egyszerűen csak úgy megoldódnak

Nincs problémád a kapcsolatok kialakításával – a kedvességed és az együttérzésed mindig bevonzza az embereket. De ha a kapcsolatotok mélyebb lesz, akkor legszívesebben elszaladnál. Túlságos hajlamos vagy idealista kérdésekben inkább megfutamodni, és nem mered elismerni, hogy nem szállsz szembe a kapcsolatok elkerülhetetlen kihívásaival.

Ezt olvastad már?


No Comments